Utforska hela fjället på skidor!
Hitta allt för vårskidåkningen här
 » 
Röhnisch

Röhnisch

Företaget Röhnisch grundades för cirka 60 år sedan och har varit måna om att vara en del av människors dagliga liv för ökad hälsa och energi. Man har redan från början sett till att inspirera människor till friskare och sundare tillvaro genom träning. Träningskläderna från Röhnisch är bekväma och enkla att tycka om. Det är inte vem som helst som står bakom varumärket, det är nämligen ingen mindre än SM-mästaren i gymnastik, Hellmut Röhnisch. En kombination av hög kvalitet och bekväma plagg har gjort Röhnisch till en självklar favorit för många som lever ett aktivt liv.

Under 1980- talet var Röhnisch snabba med att börja tillverka aerobicsplagg. Detta klarade Röhnisch galant och deras kläder blev favoriter för många. Under 1990- talet började man tillverka badkläder och under början av 2000- talet kom den första golfkollektionen som bar varumärkets namn. Idag kan man köpa både kläder, accessoarer och annat från Röhnisch. Oavsett vad man väljer är hög kvalitet en röd tråd. Röhnisch har även kläder i plus storlekar så att alla kan hitta snygga och bekväma plagg att träna i.

Röhnisch har sett till att skapa produkter för den aktiva människan under flera decennier och de vet vad de gör. Produkterna från Röhnisch är hållbara, smarta och i högteknologiska material som är snygga och användbara. Med produkter från ett varumärke som Röhnisch är man alltid på den säkra sidan vad gäller kvalitet och komfort.

Röhnisch har även Limited Edition kollektioner som man kan köpa. Det är alltid kul med Limited Edition då det är en mindre och exklusiv kollektion som de flesta inte har. Vill du vara ensam om dina kläder på gymmet är detta ett bra och enkelt sätt.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…