150 kr extra rabatt vid köp över 1000 kr | Kod: SPRING150
300 kr extra rabatt vid köp över 2000 kr | Kod: SPRING300

Se villkor.
Plano

Plano

Plano är ett företag grundat på tanken att frilufts- och outdooräventyr är mer än fisken du fångar eller sporten du utövar. De hävdar istället att det är upplevelsen i sig som är av vikt. Att uppleva naturen på nära håll som vid ett äventyr, är syfte nog och detta kan och bör i sig självt vara ett mål. Allt fler delar denna inställning och att vandra, klättra, paddla eller äventyra, har blivit ett fenomen som delas av fler.

Företaget uppmanar alla att vara mer aktiva utomhus. Med hjälp av produkter från varumärken som Plano görs äventyret till någonting man kommer ihåg länge. Att ha förmånen att ta vara på naturen på bästa möjliga sätt genom att använda sig av bästa möjliga utrustning, är idag en självklarhet. Plano är ett företag som drivs av personer vilka har ett stort intresse för outdoorliv. Flera av produkterna i deras sortiment testas inte bara av proffs utan också av personalen! Kunskapen om för- och nackdelar är därmed nära knuten till de som tillhandahåller varorna.

Sedan 60 år har varumärket tillverkat bra och pålitlig utrustning för friluftsentusiaster. Den stora erfarenheten bidrar med stor insikt i vad som krävs och inte. Oavsett om man är fiskare, jägare eller om man håller på med andra sporter utomhus kan man köpa sin utrustning från Plano och vara trygg med att man gjort det rätta valet.

Idag har Plano köpt upp många företag och de varumärken som går under Plano är Ameristep, Avian-X, Barnett Crossbows, Caboodles, Creative Options, Evolved, Flextone, Frabill, GroundEFX, Halo Optics, Plano Molding, Wildgame Innovations och Zink Calls. Med så många varumärken finns det mesta som kan tänkas behövas.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…