Alla varumärkenHydro Flask
Hydro Flask

Aldrig mer kallt kaffe i skidbacken eller ljummet vatten på en utmanande sommarvandring. Vattenflaskorna & termosarna från Hydro Flask ser till att du kan njuta av varm eller kall dryck i flera timmar efter du åkt hemifrån, precis som det ska vara. Flaskorna är vakuumisolerade med dubbla väggar som stänger in värmen eller kylan av din dryck och ser till att den håller sig sådär oslagbart perfekt. Så glöm bort ordet “ljummet” när du pratar om Hydro Flask - det finns helt enkelt inte i deras värld. Med en Hydro Flask på dagsturen, resan eller i skidbacken får du allt annat än ett ljummet äventyr!

Sortera på:

Produkter per sida:

Vattenflaskor & Termosar från Hydro Flask


Hydro Flask är ett amerikanskt varumärke som lanserade sin första kollektion av vakuumisolerade vattenflaskor år 2009 - vilket också är samma år som företaget grundades. Därefter blev de snabbt kända världen över och utökade snabbt sitt sortimentet med produkter som termosar, take away-muggar och koppar/flaskor som håller ölen eller vinet kallt. Idag erbjuder de över 100 produkter inom kategorierna kaffe, kalla drycker som vatten och juice, mat och öl. 

Det som utmärker Hydro Flask är deras TempShield™-teknologi som stänger in värmen eller kylan av din dryck och håller drycken fräsch länge. Det betyder att kalla drycker håller sig iskalla och varma drycker håller sig rykande varma i flera timmar. Hydro Flask TempShield™ ser även till att ingen hetta eller kondensation letar sig ut på flaskans utsida. Alla flaskor och termosar från Hydro Flask är även tillverkade i rostfritt, 18/8-stål som är otroligt starkt och skyddar mot att smaker överförs. Ditt kaffe kommer därmed alltid smaka kaffe, och din juice kommer alltid smaka fruktigt. Något annat som är speciellt för Hydro Flask är beläggningen på flaskans utsida som håller svettmärken borta och gör flaskan greppvänlig.

I Hydro Flasks hemstad, Oregon, håller sig företaget nära naturen och testar sina egna produkter på tidiga morgonvandringar eller på gemensamma grillkvällar efter arbetstid. Det är ett företag som tror på att upplevelser ger dig med värde än vad saker gör, vilket innebär att de alltid är dedikerade till att utveckla produkter som gör dina upplevelser så minnesvärda som möjligt. Med en Hydro Flask kan du därför lita på att du har en isandes kall dryck som väntar efter en lång, varm dag fylld av vandring. Eller att ditt morgonkaffe håller sig rykandes färskt medan du spanar in soluppgången. Med Hydro Flask sätter du guldkant på vardagen, resan eller äventyret, vart du än är.

Populära varumärken

Laddar…