Utforska hela fjället på skidor!
Hitta allt för vårskidåkningen här
 » 
Giro

Giros cykelhjälmar, skidhjälmar, skidglasögon och utrustning är designade för att framhäver det bästa av åkturen, oavsett om du befinner dig i mountainbike-spåret eller i skidbacken. För de flesta är frihetskänslan det som är det allra bästa med äventyret, men för att kunna njuta av den känslan fullt ut behöver du känna tillit till dina skydd och utrustning. Det är där Giro kommer in i bilden och ger dig både trygghet och funktionalitet - så att du vågar ta ut svängarna ännu mer. 

Giro - Cykelhjälmar, skidhjälmar & skidglasögon

Du som gärna tar dig an en utmaning i skidbacken eller i mountainbike-spåret kan känna dig trygg med utrustningen från Giro. Deras cykelhjälmar, skidhjälmar och skidglasögon är nämligen designade för att framhäva det bästa med åkturen - den där oslagbara frihetskänslan. Det innebär att produkterna genomgår omfattande tester där samma produkt kan testas från olika perspektiv om och om igen under riktigt lång tid. I slutändan ger det dig en produkt med optimal ventilation, funktion, slitstyrka eller säkerhet, precis när du behöver det som mest. Ingen detalj lämnas åt slumpen - därför kan du lita på att din säkerhet eller prestation inte gör det heller.

Det var Jim Gentes som grundade Giro för mer än 30 år sedan. Ur hans passion för design, problemlösning och nytänkande växte först några enstaka produkter fram, för att sedan lägga grunden till ett helt företag. Det som kännetecknat Giro sedan starten är deras omsorgsfulla uppmärksamhet när det kommer till detaljarbete. För Giro är det nämligen en självklarhet att varje del i din utrustning ska ha ett syfte, även den allra minsta beståndsdelen. Det är för att du ska kunna känna den där totala friheten när du cyklar eller åker skidor, utan att behöva oroa dig eller tänka på din utrustning. Du vet att den finns där och gör precis vad den lovar, oavsett hur din nästa utmaning ser ut.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…