Utforska hela fjället på skidor!
Hitta allt för vårskidåkningen här
 » 
Saucony

Saucony grundades 1898 vid sandbankarna längs floden Saucony Creek i Kutztown, Pennsylvania. På Saucony drivs design, teknologi och produktutveckling framåt med inspiration från dig och alla andra löpare runt om i världen som delar passionen för löpning och välmående. Med andra ord existerar Saucony för löparna – ”det är löparna som inspirerar, kommer med nya ideer och tvingar oss att bli bättre”. Saucony har alltid varit synonymt med högteknologiska skor och innovation och basen i detta har varit utvecklingen av skons passform och stötdämpning. Tillsammans med Steadman Hawkins institutet i USA har man forskat kring hur alla olika typer av löpares förutsättningar utfaller och förändras genom hela löpsteget, från fotnedsättning till avtramp. Löpararvet är starkare än någonsin och då många varumärken breddar sig till andra idrotter så är det fortfarande löpning som är Sauconys grundpelare. Känslan av ”runner’s high” och ett par löpartrötta benmuskler är svårslaget, håller du med?

-30% Saucony Mad River Tr 2 Spikes Men är en greppig trailsko som du kan anpassa efter dina förutsättningar och preferenser.
-30% Saucony Peregrine 8 Ice+ Men
-30% Saucony Mad River Tr 2 Spikes Women är en greppig trailsko som du kan anpassa efter dina förutsättningar och preferenser.
-30% Saucony Peregrine 8 Ice+ Women
-45%
-52%
-40%
-50%
-25%
-25% Saucony Reversi-Run Tight Women är ett par löpartights som har olika design och funktion beroende på vilken sida du har utåt.
-25% Saucony Reversi-Run Jacket Men är en löparjacka som har olika design och funktion beroende på vilken sida du har utåt.
-52%
-25% Saucony Kinvara 10 Women är en prisbelönt och robust trailsko för dig som ska ta dig fram överallt.
-50%
-40%
-30% Saucony Kinvara 10 Men, löparsko
-52%
-50%
-25% Saucony Type A9 Women är en riktigt lätt, snabb och responsiv tävlingssko för löpning.
-40%
-25% Saucony Peregrine ISO Men, traillöparsko för män
-25% Saucony Hurricane ISO 5 Women är en fantastiskt skön löparsko med lyxig komfort
-50%
-52%
-52% Saucony Guide ISO Women
-25% Saucony Kinvara 10 Men är en prisbelönt och robust trailsko för dig som ska ta dig fram överallt.
-25% Saucony Fastwitch 9 Women är en lätt och stabil sko för landsvägstävlingen.
-52%
Visar sida 1 av 2
  • 1
  • 2
  • Visar sida 1 av 2

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…