20% rabatt på nyheter!
KOD: NEW23.
Se villkor.
BioLite

När det kommer till friluftskök och tältlampor är valmöjligheterna många - men BioLite inte är ett varumärke i mängden. BioLite tar fram alternativa energilösningar som förändrar sättet vi lagar mat, laddar teknisk utrustning och lyser upp tillvaron. Det innebär att det kök som du använder ute på skogsäventyret, kan förändra livet för någon som varken har tillgång till el eller ett vanligt kök. BioLite har en unik, parallellvision som tillgodoser både din passion för äventyr, och behoven hos familjer som inte har tillgång till el. På så sätt utmanar BioLite gränserna för hur vi lever i naturen och på resande fot.

/images/product/medium/67156.jpg
False
/images/product/medium/67157.jpg
False
/images/product/medium/67154.jpg
False
/images/product/medium/67153.jpg
False
/images/product/medium/72641.jpg
False
/images/product/medium/67163.jpg
False
/images/product/medium/67149.jpg
False
/images/product/medium/67151.jpg
False
/images/product/medium/67164.jpg
False
/images/product/medium/67161.jpg
False
-20%
/images/product/medium/67158.jpg
False
/images/product/medium/67147.jpg
False
/images/product/medium/67150.jpg
False
/images/product/medium/72640.jpg
False
/images/product/medium/67148.jpg
False
/images/product/medium/72642.jpg
False
/images/product/medium/67162.jpg
False
/images/product/medium/72643.jpg
False

BioLite - Friluftskök, tältlampor & solcellsladdare


BioLites uppdrag kan sammanfattas i meningen “Bring Energy Everywhere™”. Här finns smarta stormkök, lyktor och solcellsladdare som inte bara kan användas på äventyret, utan även kan förenkla livet för människor som saknar el i vardagen. 
 
När Jonathan och Alec tog fram den första BioLite-prototypen år 2008 var visionen mycket större än att bara förändra hur friluftsentusiaster äventyrar. De ville förändra sättet att laga mat, laddningen av teknisk utrustning och användningen av lampor över hela världen, speciellt i områden som saknar el helt och hållet. Jonathan och Alec visste nämligen att tre miljarder människor lagade mat över öppen eld varje dag, vilket ledde till att fyra miljoner människor gick bort i förtid - varje år. Det var statistik de visste att de behövde förändra. Resultatet blev säkra, prisvärda energikällor som minskar farliga utsläpp med 90%, samtidigt som de laddar din LED-lampa eller mobiltelefon.

Det är tack vare BioLites unika parallellvision som det går att förverkliga målet om att tillgodose behoven hos både den passionerade äventyraren och familjer som lever strömlöst. Men hur fungerar visionen i praktiken? Jo, vinsterna som kommer från outdoormarknaden återinvesteras och hjälper till att bygga upp ett kommersiellt hållbart varumärke där samma produkter används av mängder av familjer i Indien och Afrika. Genom innovation förändrar de världen en familj i taget, utan att driva en filantropisk verksamhet.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…