Utforska hela fjället på skidor!
Hitta allt för vårskidåkningen här
 » 
Forestia

Forestia har sina rötter i det spanska företaget Jomipsa Group, som i mer än 30 år har producerat matransoner och erbjudit hjälpinsatser för humanitära organisationer världen över. Med Forestias breda sortiment av färdiga maträtter är det enkelt att njuta av en riktig måltid vart du än befinner dig. Maträtterna kan enkelt värmas med tillbehöret “heater bag”, och passar därför alla äventyrare som inte vill bära med sig stormkök, eller vid tillfällen då det inte finns tillgång till eld och vatten.

Maten produceras enligt Forestias Real-Food filosofi, vilket står för största möjliga respekt för naturen och allt den förser oss med. Produktionsprocessen följer även deras kvalitetslöften: effektivitet, selektivitet och krav på säker mat. Detta betyder först och främst att Forestia med omsorg väljer ut vilka leverantörer de samarbetar med, och prioriterar de som odlar ekologiskt och gör regelbundna kvalitetskontroller. Utöver det innebär löftena att maten är helt fri från GMO, transfetter, artificiella tillsatser och konserveringsmedel. Matförpackningarna är i sin tur 100% återvinningsbara, vilket gör att skogen skyddas genom minimalt avfall. Forestia arbetar enligt United Nations Global Pacts principer, som kämpar för miljöfrågor och mänskliga rättigheter.

Forestias sortiment är minst sagt noga genomtänkt och utvecklat med största omtanke för naturen. Du kan därför med gott samvete luta dig tillbaka med en av deras goda måltider, och lita på att du får rätt näring och energi - oavsett om du väljer kött, fisk, vegetariskt eller veganskt.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…