Mizu

År 2008 grundades företaget Mizu av den professionella snowboardåkaren Jussi Oksanen. Mizu är ett miljövänligt företag med visionen att skapa funktionella flaskor i hög kvalitet för en hållbar framtid. Varumärket finns på marknaden för dig som letar efter ett pålitligt alternativ till det miljöskadliga användandet av plastflaskor. I sortimentet hittar du vattenflaskor, koppar och termosar i rostfritt stål. Vattenflaskorna lämpar sig endast för kalla drycker och finns med detaljer som exempelvis en specialdesignad kork, anpassad för att du enkelt ska kunna hänga den på din ryggsäck.

Det rostfria stålet som Mizu använder i sina flaskor är till stor del gjort av återvunnet material. Materialet är ett hälsosamt alternativ till plast, då det är 100% fritt från skadliga ämnen som till exempel BPA. Det tillhör även grupperingen 18/8 rostfritt stål. Det sistnämnda innebär att materialet inte innehåller några andra eventuellt skadliga ämnen, utan du kan vara helt säker på att du får en produkt i just 100% rostfritt stål. Som en bonus tillför det rostfria stålet en slitstark komponent, vilket gör att du investerar i en flaska eller termos som kommer hänga med dig i många år framöver.

Som ett etablerat varumärke i mer än 25 länder, är Mizu idag på god väg att förverkliga sin vision världen över. Trots att produkterna från början skapades för utomhusaktiviteter och extremsporter, gör den mångsidiga designen att de idag även passar för kaffeälskaren på kontoret såväl som till vardagsaktiviteter i motionsspåret. För dig som konsumerar miljövänligt och letar efter stilrena, funktionella produkter är Mizu ett varumärke du inte får missa.

Produkter

Mizu M4
175 kr
Mizu M5
195 kr
Mizu M8
215 kr
Laddar…