20% rabatt på jackor & byxor* | Kod: SNOW20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Norröna & Mountain Equipment. Dras från rek. pris. T.o.m. 24/1-2022.
 » 

Norröna Ryggsäckar

Norrönas ryggsäckar kommer i flera smarta modeller för dam och herr. Ryggsäckarna från Norröna finns anpassade för specifika aktiviteter såsom mountainbiking, skidåkning, vandring, terränglöpning, klättring eller vardagliga friluftsaktiviteter. Precis som alla Norrönas produkter är ryggsäckarna tillverkade efter begreppet Loaded Minimalism™, vilket innebär att alla de allra viktigaste komponenterna är integrerade i en och samma snygga designlösning. Med många olika utföranden är Norrönas ryggsäckar idealisk för dig som tilltalas av färgstark och levande design.

De ryggsäcksmodeller från Norröna som är anpassade för lättare aktivitet såsom friluftsaktiviteter, dagsvandringar och vardagsliv är utrustade för maximal bekvämlighet med lättåtkomliga, rymliga fickor och anpassningsbara remmar. Men det som är unikt för Norrönas ryggsäckar är de som passar för lite mer utmanande aktivitet och sport. Detta ser man bland annat hos de ryggsäckar för skid- och snowboardåkning. Dessa ryggsäckar har möjlighet att bära skidorna diagonalt tack vare en vadderad framsida. Det finns också fäste för hjälmnät och den går att använda tillsammans med Removable Airbag System 3.0. De är även är utrustade med Integral™ bärsystem, som håller packningen stadigt på ryggen tack vare den starka aluminiumramen. Ska du friåka bör du välja en ryggsäck specifikt för den aktiviteten då konstruktionen på dessa har en mjuk ryggdyna istället. För cykelturen finns ryggsäckar med bland annat plats för verktyg, vätskesystem, fäste för hjälmen och utrustningsöglor. Om du ska klättra så finns det modeller där du kan göra ryggsäcken lätt och smidig, genom att koppla bort ryggplatta och topplock. Dessa har även fästen för öglor och isyxa. Med olika specialfunktioner som dessa kan du hitta en ryggsäck från Norröna som passar just din livsstil och dina behov.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…