Avdelning:

Färg:

Storlek:

Tillverkare:

Norröna Byxor

Sortera på:

Produkter per sida:

  • 1
  • 2
  • Visar sida 1 av 2

Norröna Byxor

Här hittar du snygga byxor från Norröna i slitstarka utföranden för dam, herr och barn. Norrönas byxor finns för bland annat skidåkning, snowboard, vandring, mountainbike och allmänt friluftsliv. Oavsett behov kan du hitta ett par praktiska byxor från Norröna som möter just dina behov.

Skid- och snowboardbyxorna från Norröna kan användas till freeride-åkning, toppturer och allmänna alpina aktiviteter. De är utrustade med funktioner såsom meshventilering på lår, Custom-fit waist system™-justering, damasker och möjlighet att fästa till snölås. Alpinbyxorna säkerställer maximalt skydd för tuffa bergsförhållanden med bland annat dri2-membran som är helt vattenavvisande, förstärkningar i Cordura och Gore-Tex®-material som gör byxorna extra slitstarka. Gore-Tex® kan även återfinnas i vissa av Norrönas vandringsbyxor, tillsammans med GORE Windstopper® och flex™1-material som ger extra vindskydd samtidigt som det ventilerar. Många vandringsbyxor går att använda både på vintern och på sommaren tack vare olika materialblandningar och passformer. Vill du exempelvis ha ett par byxor till både bergsklättring och toppturer ska du satsa på de som har vidare ben, för att på så vis få plats för både stegjärn och pjäxor. För aktiviteter som mountainbike bör du satsa på en lätt byxa anpassad för högintensiva sporter, med stretch och bra ventilering som ger dig stor rörelsefrihet.

Norröna använder material som är ekologiska, återvinningsbara och som inte produceras genom att skada djur. De använder 100% ekologisk bomull, ullen kommer endast från får där mulesing inte har förekommit, och dunet är en biprodukt hämtat från livsmedelsindustrin. Norröna använder sig även av materialet Polygiene som är återvunnet silver från Europa, för att bland annat öka livslängden på kläderna. Norröna tar avstånd från slit-och-släng mentaliteten, men trots att kläderna har lång livslängd kan de fortfarande slitas vid upprepad användning under flera års tid. Därför erbjuder Norröna en reparationsservice för att du inte ska behöva köpa nytt om dina Norröna byxor behöver repareras.

Populära varumärken

Laddar…