Avdelning:

Färg:

Storlek:

Tillverkare:

Underställstyper:

Norröna Underställ

Sortera på:

Produkter per sida:

Norröna Underställ

Norrönas utbud av sköna underställ kommer i flera modeller för dam, herr och barn. Underställen från Norröna ger dig det perfekta baslagret för kyliga dagar och kan även användas som bekväma klädesplagg till vardags.

Många underställ från Norröna är tillverkade i materialet merinoull. Det är ett material som ser till att även i fuktiga väderförhållanden hålla dig varm och torr. Merinoullen har ett naturligt skydd mot bakterietillväxt och ger dig därför ett klädesplagg som kommer hålla sig fräscht länge. Vissa modeller kommer i en polyester- och merinoullblandning som besitter samma egenskaper som det ovannämnda. Det som skiljer dessa åt är att polyester tillför en snabbtorkande och tålig komponent. Underställen som är tillverkade med Polartec Powerstretch-material och Polartec Power Dry High Efficacy, torkar snabbt och håller värmen mycket bra samtidigt som de är lätta och smidiga. De olika modellerna finns i olika utföranden med detaljer såsom bröstfickor, handledsvärmare, delar i stretch och armbågsförstärkning. Därför kan du enkelt hitta ett nytt underställ från Norröna som passar just dig.

Merinoullen som Norröna använder kommer från får som är mulesingfria. Ullen som används produceras av får som lever i Australien, där de behandlas humant med tillgång till naturlig mat och utomhusytor.

Populära varumärken

Laddar…