150 kr extra rabatt vid köp över 1000 kr | Kod: SPRING150
300 kr extra rabatt vid köp över 2000 kr | Kod: SPRING300

Se villkor.
Scrubba

När Scrubbas grundare Ash Newland år 2010 bestämde sig för att bestiga Kilimanjaro, möttes han av utmaningen att packa ryggsäcken lätt utan möjlighet att tvätta sina kläder på resan. Det var då idén om en resvänlig, modern tvättbräda med stor funktion och flexibilitet började formas.


Scrubba Wash Bag är en vattentät och förslutningsbar påse som gör att du kan tvätta dina kläder på en bergstopp såväl som på campingturen. Det är inte bara ett smidigt tvättsystem, utan det är också ekonomiskt och miljövänligt då det går åt mindre vatten och inte kräver någon elektricitet. Scrubba stödjer även flera projekt runt om i världen som förser utsatta områden med rent vatten. Idag bidrar de till olika vattenprojekt i exempelvis Kenya, Etiopien och Bangladesh.

/images/product/medium/36783.jpg
False

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…