Sortera på:

Produkter per sida:

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Visar sida 1 av 4

MSR

MSR har funnits sedan 1969 och är ett känt varumärke för äventyrare. Deras produkter uppskattas av såväl nybörjare som av experter inom bergsklättring och står för hög kvalitet. Säkerhetstänk är viktigt oavsett klättersvårighet och att ha undermålig utrustning kan innebära risker för alla i närheten. Det var Larry Penberthy som startade MSR i Seattle. Detta är även hemstaden för det minst lika välkända märket Therm-a-Rest. Dessa båda märken har gjort äventyren säkra, komfortabla och roliga i fyrtio år. Larry Penberthy arbetade med att testa säkerhetsutrustning i Seattle och fann då att utrustningen inte var säker nog. Detta ledde fram till MSR och man fokuserade på att ta fram 100 % säker utrustning.

MSR tillhandahåller ett sortiment som inte bara handlar om klättring. De säljer även tält, snöskor, bärbara spisar, vattenfilter och snöredskap. Med produkter som dessa kan MSR se till att göra livet betydligt enklare för alla outdoorentusiaster. Ingen kan säga vad som kommer att ske under en klättring men finns bra säkerhetsutrustning kan man hantera vad som helst.

Sin vana trogen är MSR noga i sin produktutveckling både vad gäller säkerhet och utrustning. Ett av många exempel är deras multifuel kök, MSR XGK EX. Det är ett av marknadens säkraste och bästa friluftskök utan att därmed vara tungt eller stort. För att betona en tydlighet i sortimentet handlar allt om att vara smidigt, enkelt och stabilt. Detta är vad som gjort framgången hos MSR.

Populära varumärken

Laddar…