20% rabatt på ett köp
KOD: DEAL20
Se villkor.
Dolomite

Det italienska varumärket Dolomite grundades av Guiseppe Garubio år 1897. Dolomite har sedan dess motiverats av drömmen om att bli ett med naturen, och förmedlat passionen genom produkternas stilfulla och funktionella design. Med stor fascination för bergsbestigningar, har Dolomite snabbt blivit framgångsrika inom outdoorvärlden.


Det som utmärker Dolomite på marknaden är det specialutvecklade designsystemet för skor, Dolomite Anatomic System. Genom att ett stort team avancerade äventyrare har testat, kontrollerat och utvecklat systemet, fungerar det som en indikator att produkten tveklöst håller även i de mest tuffa förhållandena. Så oavsett om du ska bestiga berg, dagsvandra eller bara vill klä dig i stil, har Dolomite det du letar efter.

/images/product/medium/79227.jpg
DarkBrown
True
/images/product/medium/76504.jpg
MudGreen
True
/images/product/medium/47567.jpg
Black
True
Dolomite Cinquantaquattro High Fg GTX, herrkänga
/images/product/medium/76505.jpg
False
-26%
/images/product/medium/79226.jpg
False
/images/product/medium/76503.jpg
False
/images/product/medium/76507.jpg
False
/images/product/medium/76506.png
False
-52%
/images/product/medium/44972.png
False
Dolomite Veloce GTX Wmn, approachsko

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…