20% på kläder vid köp över 1500 kr!
Kod: CL20 | *Ej Norrøna, Härkila & Mountain Equipment. Från rek. pris t.o.m. 2021-02-24.
 » 
66° North

Här hittar du snygga, vädertåliga kläder för dam och herr från det isländska varumärket 66°North. Med en ”det finns inga dåliga väder”-anda, håller 66°Norths kläder måttet i ur och skur, vilket i sig kännetecknar varumärket. Så om du inte vill låta ostyrigt väder kontrollera dig och vilka utmaningar du tar dig för, har du hittat rätt.

Det var år 1926 som Hans Kristjánsson grundade det som senare skulle komma att bli ett av de mest populära isländska varumärkena med sina högkvalitativa, vattentäta och hållbara kläder. Namnet 66°North inspirerades av den latitudlinje som nuddar vid varumärkets hemort Súgandafjörður. I detta område är extrema och tuffa väderförhållanden vardag, och Hans vision var från början att designa skyddande och slitstarka arbetskläder för de som jobbade ute på det stormiga havet. Robusta arbetskläder är fortfarande en grundpelare i varumärkets identitet, men idag erbjuder de även funktionella, snygga och isolerande kläder för alla typer av aktiviteter.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…