20% på jackor, tröjor & underställ* | Kod: WINTER20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Härkila, Mountain Equipment & Norrøna. Dras från rek. pris. Giltig t.o.m. 5/12-2022.
Leatherman

Leatherman

Leatherman är ett varumärke som är synonymt med multiverktyg av hög kvalitet. Det finns flera varumärken som erbjuder multiverktyg men få har fått det genombrott som Leatherman. Varje verktyg kommer med 25 års garanti vilket är mer än dubbelt så lång garantitid som flertalet. Leatherman har satt ribban högt för alla andra som tillverkar multiverktyg och detta är det klassiska varumärket som många drömmer om. Även om det kan verka som att Leatherman funnits med i sekler, är det ett företag som öppnade dörrarna först 1983! Dess status kommer från högsta tänkbara kvalitet både i material och funktion. Med en Leatherman i fickan är man rustad för vad som helst.

Företaget grundades av Timothy S. Leatherman och Steve Berliner. Huvudkontoret ligger i Portland, Oregon. Grundidén som handlade om att skapa ett funktionellt multiverktyg resulterade i PST (pocket survival tool). Därifrån har produktutvecklingen rört sig snabbt. Det första av de verktyg som företaget lanserade var ett verktyg inspirerat av Leathermans resor till Europa och Mellanöstern där han vid ett flertal tillfällen hamnat i situationer där han behövt just ett sådant verktyg. Som många andra produkter har produktidén kommit utifrån grundarnas behov vilket också innebär att den utformats för verkliga situationer.

Av Leathermans produkter finns verktyg som passar både nybörjare och mer vana användare vilket gör att det finns en Leatherman för varje tid i livet! De riktigt avancerade varianterna är utmärkta för den med stort behov och erfarenhet. För de yngre som vill ha en Leatherman är kanske deras version Sidekick ett bättre val som hanterar de flesta situationer. Leatherman är inte bara användarvänliga och funktionella utan också komfortabla med sköna titanhandtag. Välkommen att botanisera i utbudet!

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…