Heimplanet

Att resa är att leva. På resande fot har du färre bekvämligheter att luta dig tillbaka på, men desto mer att upptäcka. Du introduceras för nya situationer, kulturer, människor och miljöer som du annars skulle gått miste om. Heimplanets uppblåsbara tält är ett resultat av reseglädjen och den energi och spänning som det för med sig. Tälten går fort att sätta upp och de är anpassade för att fungera i en mängd olika miljöer och situationer. Därför har det aldrig tidigare varit så enkelt att göra sig hemmastadd - var du än befinner dig. 

Sortera på:

Produkter per sida:

Heimplanet - Uppblåsbara tält för äventyr världen över


Heimplanet erbjuder uppblåsbara, mångsidiga tält för alla dina äventyr och resor. Heimplanets egna resa började ta fart år 2003 under en surfingresa i Portugal där grundarna satte upp sitt tält flera gånger om på olika platser i landet. Under en mycket mörk och regnig kväll blev svårt att sätta upp tältet, och där och då började idén om ett helt nytt tältkoncept ta form. De visste att det gick att både förbättra och förenkla tältupplevelsen, och år 2011 lanserades deras första uppblåsbara tält. Tältet fick namnet The Cave och sedan dess har Heimplanets utbud av innovativa tält bara vuxit sig större. Idag erbjuder de även produktserien Monolith som består av snygga och funktionella ryggsäckar som passar lika bra för resor som för vardagsanvändning. 

Den största skillnaden mellan ett tält från Heimplanet och ett vanligt campingtält är att du inte reser Heimplanets tält med hjälp av tältstänger. Tack vare att Heimplanets tält är uppblåsbara behöver du bara en pump, vilket gör att det endast tar cirka 2 minuter att få det på plats. Något annat som utmärker Heimplanets tält är den geodetiska kupoldesignen, en struktur som ser till att fördela yttre påfrestningar jämnt över hela tältduken och ger tältet en otrolig stabilitet. Den smarta designen och snabba uppsättningen gör att kan tillbringa mer tid att skapa minnen, upptäcka världen och njuta av naturen runt omkring. 

För Heimplanet har mångsidigheten alltid stått i centrum när det kommer till produktutveckling, oavsett om det handlar om tält eller annan utrustning. Visionen är att alla produkter ska kunna fungera i en mängd olika miljöer och situationer, vilket gör att de alltid designas med en kombination av funktionella egenskaper och en enkel, avskalad design. Resultatet blir ett tält, ryggsäck eller keps som är funktionell på resande fot och snygg nog att använda varje dag, oavsett vart du är. 

Populära varumärken

Laddar…