Maxa rabatten!
10% extra rabatt på redan sänkta priser* | Kod: XMAS10
25% rabatt på ordinarie priser* | Kod: XMAS25
ENO

Uttrycket “att sova på moln” får en helt ny betydelse efter du provat att sova i en hängmatta från ENO. Efter en dag ute på äventyr finns det nämligen få saker som känns så rogivande som att stillsamt vaggas till sömns under bar himmel. Hammocken är ett lättviktigt alternativ till tält som tar liten plats i ryggsäcken, och tack vare ENO:s smarta upphängningssystem går det också blixtsnabbt att sätta upp den. Du kan använda ENO:s bekväma hängmattor året runt och gärna tillsammans med tillbehör som myggnät, värmeisolering eller tarp för extra komfort! 

Bekväma hängmattor från ENO

För cirka två decennier sedan skapade ENO sin första hängmatta, DoubleNest Hammock, tillsammans med det första upphängningssystemet i världen. Detta revolutionerade marknaden för hängmattor och skapade plats för en ny, nomadisk livsstil som tilltalar moderna äventyrare världen över. Förutom hängmattor tillverkar ENO idag tillbehör som bl.a. myggnät, tarps och värmeisolering för att du ska kunna använda din hängmatta med stor bekvämlighet året runt. 

ENO, eller Eagle Nest Outfitters, är resultatet av grundarnas stora passion för äventyr och resor. Varumärket fick sin start i Florida med en plan om att resa till östkusten och sälja sina hängmattor på bl.a. musikfestivaler. Sagt och gjort började de på resande fot göra ett namn för sig själva och den nomadiska livsstilen de förespråkar. Att få möta likasinnade längs vägen gjorde i sin tur deras ambition, att tillverka de bekvämaste hängmattorna i hela världen, ännu större. Idag består deras sortiment av stora, sköna hängmattor och smarta tillbehör för den moderna äventyraren som vill komma nära naturen.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…