20% rabatt på ett köp
KOD: DEAL20
Se villkor.
ENO

Uttrycket “att sova på moln” får en helt ny betydelse efter du provat att sova i en hängmatta från ENO. Efter en dag ute på äventyr finns det nämligen få saker som känns så rogivande som att stillsamt vaggas till sömns under bar himmel. Hammocken är ett lättviktigt alternativ till tält som tar liten plats i ryggsäcken, och tack vare ENO:s smarta upphängningssystem går det också blixtsnabbt att sätta upp den. Du kan använda ENO:s bekväma hängmattor året runt och gärna tillsammans med tillbehör som myggnät, värmeisolering eller tarp för extra komfort! 

/images/product/medium/80164.jpg
OliveOrange
True
-20%
/images/product/medium/72644.jpg
RoyalNavy
True
/images/product/medium/40441.jpg
False
Eno Sub6
-23%
/images/product/medium/72647.jpg
NavyRoyal
True
-17%
/images/product/medium/43610.jpg
False
Myggnät för din hammock
/images/product/medium/46006.jpg
False
Eno Guardian SL Bug Net, myggnät till hammock
/images/product/medium/63018.jpg
False
/images/product/medium/40439.png
False
Eno Profly Sil
/images/product/medium/46009.png
Olive
True
Eno Profly,tarp
/images/product/medium/72648.jpg
False
-19%
/images/product/medium/67062.png
False
-22%
/images/product/medium/72645.jpg
False
/images/product/medium/80162.jpg
MelonOlive
True
-20%
/images/product/medium/63019.jpg
False
-20%
/images/product/medium/67064.png
False
-20%
/images/product/medium/63020.jpg
False
/images/product/medium/80163.jpg
False
/images/product/medium/46011.jpg
False
Eno Skyloft, hammock
-20%
/images/product/medium/46002.jpg
False
Eno Dryfly, tarp
-23%
/images/product/medium/67071.jpg
False
/images/product/medium/63016.jpg
False

Bekväma hängmattor från ENO

För cirka två decennier sedan skapade ENO sin första hängmatta, DoubleNest Hammock, tillsammans med det första upphängningssystemet i världen. Detta revolutionerade marknaden för hängmattor och skapade plats för en ny, nomadisk livsstil som tilltalar moderna äventyrare världen över. Förutom hängmattor tillverkar ENO idag tillbehör som bl.a. myggnät, tarps och värmeisolering för att du ska kunna använda din hängmatta med stor bekvämlighet året runt. 

ENO, eller Eagle Nest Outfitters, är resultatet av grundarnas stora passion för äventyr och resor. Varumärket fick sin start i Florida med en plan om att resa till östkusten och sälja sina hängmattor på bl.a. musikfestivaler. Sagt och gjort började de på resande fot göra ett namn för sig själva och den nomadiska livsstilen de förespråkar. Att få möta likasinnade längs vägen gjorde i sin tur deras ambition, att tillverka de bekvämaste hängmattorna i hela världen, ännu större. Idag består deras sortiment av stora, sköna hängmattor och smarta tillbehör för den moderna äventyraren som vill komma nära naturen.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…