20% på kläder vid köp över 1500 kr!
Kod: CL20 | *Ej Norrøna, Härkila & Mountain Equipment. Från rek. pris t.o.m. 2021-02-24.
 » 
ARK

Det svenska varumärket ARK lanserade sin första våtdräkt för swimrun våren 2018. Swimrundräkten fick namnet Ornö och hade redan vid lanseringen varit med och vunnit dubbla världsmästartitlar under tävlingen Ö till Ö. Sedan dess har våtdräkten fortsatt vinna uppskattning för sin unika funktionalitet och det kvalitativa svenska hantverket.

Under våren 2018 lanserade det svenska varumärket ARK sin första swimrunvåtdräkt. I ett nära samarbete med de världsledande swimrunatleterna Kristin Larsson, Daniel Hansson och Lelle Moberg, designades våtdräkten Ornö med ett enda mål i sikte: att utveckla den absolut bästa våtdräkten för swimrun på marknaden. Med gedigen erfarenhet och fokus ned till minsta lilla söm, får du en swimrundräkt som är designad “av swimrunners, för swimrunners”.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…