JUST NU | 25% på ett köp
KOD: JUNI23
Se villkor.
Millican

Inspirerade av hållbart resande, nyfikna upptäcktsfärder och en ostillbar äventyrsanda, skapar Millican snygga ryggsäckar designade för att hålla en livstid. Det spelar ingen roll om du ska vandra, resa, fotografera, eller bara vill ha en praktisk ryggsäck till vardags - Millicans multifunktionella, miljövänliga ryggsäckar går att anpassa till alla möjliga situationer. Spana in exempelvis populära Smith Roll Pack och Fraser Rucksack, kanske hittar du en ny resekompanjon?

-54%
/images/product/medium/46289.jpg
False
Millican Fraser Rucksack 15L, ryggsäck
/images/product/medium/42576.jpg
False
Reseplånbok
Med sina rötter i Storbritannien designar Millican slitstarka ryggsäckar tillverkade av återvunna och ekologiska material. Tanken om en hållbar konsumtion genomsyrar hela produktionskedjan, från idé till färdig produkt - så att du ska kunna fortsätta resa, upptäcka världen och hitta nya favoritplatser med ett lite lättare samvete. Med hjälp av de olika packkuberna kan du dessutom anpassa din ryggsäck till fotografering, backpacking eller vilket annat äventyr som helst. Så släpp lös din inre nyfikenhet, utforska världen fritt och visa omtanke för planeten som gjorde allt möjligt; det är Millicans filosofi i ett nötskal. 

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…