BLACK FRIDAY | Upp till 60% rabatt | 150 kr EXTRA rabatt vid köp över 1500 kr* Kod: BF2022
Se villkor & shoppa här >>
Rapala

-60%
-60% Rapala Original Floater 9Cm - Klassisk wobbler
-60%
-60% Rapala Fat Rap 5Cm - Djupdykande wobbler för kräsen fisk
-60%
-60% Rapala Tång 16cm
-60% Rapala Dt 4 - Snabbdykande wobbler
-60% Rapala Peang 7 1/2 Rfcp-7 - Peang för urkrokning av mindre beten
-60%
-60% Rapala Balanspirk 7Cm - Balanspirk

Rapala

Företaget Rapala grundades av Lauri Rapala i Finland under 1930- talet. Han var själv en mycket fiskeintresserad man som ofta gav sig ut för att undersöka hur fiskarna betedde sig gentemot varandra. Genom att studera deras beteende kunde han lättare förstå vad som krävdes för att tillverka de allra bästa av beten. Lauri Rapala insåg att det viktiga för att kunna skapa bra beten var att på bästa möjliga sätt lära sig att imitera mindre fiskar för att på så sätt locka till sig de stora. Vad han fick lära sig under sina långa stunder i båten var att de större fiskarna först gav sig på de skadade mindre fiskarna i ett stim. Detta ledde fram till att han skapade ett bete som på bästa sätt imiterade en skadad mindre fisk.

Det första betet i företaget Rapalas historia tillverkades med hjälp av en skomakarkniv, ett sandpapper och en bit tallbark. Med hjälp av lite folie och uppfinningsförmåga utöver det vanliga kom Lauri att skapa ett bete som var en perfekt imitation av en skadad fisk och vips var Rapalas första bete skapat! Detta första bete skapat med så enkla medel och med så mycket tålamod från en enda ensam man i en båt, är än idag det bete som ligger till grund för hela produktserien Rapala Original Floating. Detta är ett bete som idag används av sportfiskare runt om i världen.

Det som gör att Rapala fungerar för fiske världen över är att samma regel är gällande överallt: stora fiskar äter mindre fiskar. Det som gör att Rapala sticker ut i mängden är att beten från Rapala alla är noggrant testade på fabriken och inte ett enda bete lämnar fabriken utan att först ha blivit noga utvärderat.

Rapala tillverkar även knivar för fiskare. Dessa knivar hör till de mest sålda fiskeknivarna i världen. Inte nog med det, Rapala är även det betesföretag i världen som innehar flest världsrekord! Sportfiskare från världens alla hörn stoltserar med Rapala i sin samling av beten och knivar.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…