Alla varumärken8848 Altitude
8848 Altitude

8848 Altitude drivs av skidåkare, cyklister och vandrare som brinner för att göra skidjackor, skalbyxor och andra typer av högkvalitativa friluftskläder tillgängliga för alla. Efter att ha utvecklat kläderna till den första lyckade svenska expeditionen till Mount Everests topp, blev toppens höjd på 8848 meter inspirationen till varumärkets namn och starten på deras resa. Med smart design och funktionella detaljer får kläderna en bra passform som fungerar till en mängd olika aktiviteter. Det gör att du alltid kan hitta utrustning från 8848 Altitude som passar dig och ditt nästa äventyr, oavsett om du ska åka skidor, vandra, cykla eller bara njuta av naturen med familjen.

Avdelning:

Färg:

Storlek:

Mer...

Storlek - Barn:

Tillverkare:

Sortera på:

Produkter per sida:

8848 Altitude - Skidkläder för dam, herr & barn


Oavsett om du ska åka skidor, cykla, vandra eller bara vill ta det lugnt i naturen med familjen, har 8848 Altitude skaljackor, skidbyxor och andra typer av friluftskläder som passar dig och dina behov. Varumärket grundades år 1990 efter den första lyckade svenska expeditionen till Mount Everests topp, som gjordes av Mikael Reuterswärd och Oscar Kihlborg. Toppens höjd på 8848 meter blev inspirationen till varumärkets namn och starten på deras resa. Tack vare deras unika alpina erfarenheter och med hjälp från designers med avancerad textilkunskap, har 8848 Altitude alltid lyckats ta fram kläder med det där lilla extra. Idag erbjuder de ett brett sortiment av väldesignade kläder med smarta detaljer och skön passform som passar för en mängd olika aktiviteter. 

8848 Altitudes produktutveckling kretsar kring de tre kategorierna SKI, BIKE och HIKE, som alltid tar utgångspunkt i varumärkets filosofi: “The 8 Lines”. Dessa 8 linjer innefattar bland annat varumärkets historia, passionen för berget, design, innovation och miljöfokus. Att minimera sin miljöpåverkan kommer naturligt för 8848 Altitude som brinner för naturen och alla dess möjligheter. Miljöarbetet har därför varit hårt förankrat i hela produktionskedjan sedan start och det är ett område där de ständigt strävar efter att utvecklas och förbättras. Alla material som de använder idag måste t.ex. vara 100% fluorkarbonfria och många är därtill även certifierade enligt Bluesign eller Oeko-tex. De arbetar även kontinuerligt med att minimera konsumtionen av vatten, energi och kemikalier. 

När du väljer kläder från 8848 Altitude får du med andra ord premiumkvalitet och unik design till ett riktigt bra pris. Att göra bra kläder tillgängliga för alla är nämligen en del av målet med att göra naturen tillgänglig för alla. 8848 Altitude arbetar alltid för att överträffa dina förväntningar och ge dig bästa kombination av tilltalande design, hög funktionalitet och en prislapp som inte tömmer plånboken. 

Populära varumärken

Laddar…