PRE SEASON SALE | UPP TILL 60%
Fynda förra årets produkter till grymma priser
Mons Royale

Varför välja mellan ett funktionellt eller snyggt underställ, när du kan välja ett underställ från Mons Royale och få båda? För Mons Royale är det viktigt att erbjuda kvalitativa merinounderställ som passar en hel livsstil, inte bara för dagarna du svischar ner för skidbacken. Därför kan du alltid lita på att deras underställ ger dig precis rätt kombination av stilsäkerhet, funktionalitet och komfort - så att du kan glänsa såväl i backen som på stan, hemma i soffan eller på after skin. 

-51%
/images/product/medium/63565.jpg
False
Köp 3 - 50% på 1
-46%
/images/product/medium/45793.jpg
False
Mons Royale Momentum Bike Shorts, cykelshorts

Merinounderställ från Mons Royale


Underställ i ull ses av många fortfarande som trista, smått fula plagg som du bara klär på dig när det inte finns något annat alternativ för att hålla värmen. Mons Royale är varumärket som vill göra sig av med dessa fördomar en gång för alla och istället erbjuda merinounderställ som passar en hel livsstil, inte bara för dagarna då du åker skidor. De vägrar nämligen acceptera att högkvalitativa produkter bara används ett par gånger per säsong, för att sedan hänga i garderoben resten av året. Deras lösning är därför att designa underställ som kombinerar teknisk funktion med oslagbar stil - så att du kan ha på dig någonting snyggt och bekvämt även när du är hemma, ute i fjällbyn eller på after ski. 

Det var år 2009 i Nya Zeeland som Mons Royale grundades med målet om att göra funktionella merinounderställ trendigt och attraktivt. De tycker inte att du ska behöva välja mellan de två när du kan få båda - speciellt när det innebär att du kan använda plagget året runt, till alla möjliga aktiviteter. De valde att arbeta med ull, vilket är ett perfekt material för syftet och gör plagget otroligt mångsidigt. Ullen är nämligen ett naturligt funktionsmaterial som ser till att du håller dig fräsch och luktfri, samtidigt som det är mjukt mot huden och bidrar med en hög andningsförmåga och temperaturreglerande egenskaper. Idag används Mons Royales populära merinounderställ av atleter världen över, bland annat av Nya Zeelands Olympiska landslag.

För Mons Royale är djurens välfärd av högsta prioritet. De använder därför bara ZQ-certifierad merinoull som säkerställer ullens kvalitet och ser till att den bl.a. går att spåra. Det är också en garanti för att ullen är 100% mulesingfri.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…