Vårrea hos OutdoorExperten - Upp till 40% rabatt!
Fynda kläder, skor & utrustning till dina kommande äventyr
 » 
Dählie

Dählie designar avskalade kläder med modernt snitt framtagna främst för längdskidåkning, men även löpning och en aktiv livsstil. Kläderna saknar överflödiga, distraherande detaljer och har en enastående passform som är optimerad för längdskidåkarens unika rörelsemönster. Dählies längdskidkläder sitter bra på kroppen och ger dig full rörelsefrihet, vilket sporrar din inre vinnarskalle och gör att du kan ta dig an nästa utmaning med självförtroende. 

-25%
-25% Dählie Pants Wool Women - Sköna längdskidsbyxor till dam från Dählie!
-25%
-25% Dählie Glove Classic 2.0 - Vattentäta allround-handskar för både damer och herrar
-25%
-25% Dählie Top Mora Women - En varm träningströja till dam från Dählie!
-25%
-25%
-43%
-25%
-25% Dählie Pants Winner 3.0 Men - Ett par sköna längdskidsbyxor till herr från Dählie!
-25%
-40%
-25% Dählie Top Mora Men - En teknisk träningströja till herr från Dählie!
-25%
-25%
-25% Dählie Tights Mora - Herrtights till allt från löpning till längdskidåkning
-40%
-35%
-55%
-35%
-35%
-35% Dählie Glove Track - Handskar med Thinsulate-isolering till skidåkning för både damer och herrar
-55%
-43%
-43% Dählie Tights Raw Athlete Women, träningstights
-35%
-52%
-35%
Visar sida 1 av 2
  • 1
  • 2
  • Visar sida 1 av 2

Dählie - Längdskidkläder för dam & herr


Letar du efter jackor, byxor, tights eller handskar för längdskidåkning har du hittat rätt. Dählies avskalade, moderna längdskidkläder är framtagna och optimerade för längdskidåkarens unika rörelsemönster. Med Dählie på kroppen får du bästa möjliga rörelsefrihet så att du kan ta dig an nästa utmaning med gott självförtroende. 

Varumärket grundades år 1996 av OS- och VM-medaljören Bjørn Dæhlie som satte ribban högt inom längdskidåkningen under 90-talet. Sedan dess har varumärket genomgått en stor resa för att kunna erbjuda det absolut bästa konceptet inom längdskidkläder och vara en ledande aktör på marknaden. Idag representeras varumärket av Bjørn Dæhlies efterträdare i det norska längdlandslaget, med ambassadörer som exempelvis Petter Northug och Astrid Uhrenholdt Jacobsen. 

Dählie lägger stor fokus på materialval för att minimera sitt miljöavtryck. De exkluderar alla skadliga kemikalier från produktionsprocessen genom att registrera och utvärdera alla material enligt EU:s REACH-direktiv. Genom att utveckla nya teknologier som ger kläderna mer effektiv andningsförmåga, har de även lyckats utesluta de miljöskadliga behandlingar som ibland används i träningskläder för att förhindra dålig lukt. De använder sig också av Bluesign-certifierat material som intygar att miljön, arbetarna och du som i slutändan ska använda produkten inte tar skada av några farliga kemikalier. Utöver det tillverkas kläderna i stor utsträckning av återvunnen polyester och nedbrytningsbar, mulesingfri merinoull. 

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…