20% rabatt på ett helt köp* | Kod: EXPLORER
*Ej Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronik, cyklar, kajaker & presentkort. Från rek. pris t.o.m. 2021-09-29.
 » 
Elevenate

Efter 6000 skiddagar och 20 år i Alperna var det ett naturligt steg för bergsguiden Jimmy Odén att tillsammans med friåkaren och designern Sara Rönngren skapa Elevenate. Kläder för den dedikerade skidåkaren där detaljer och funktion är helt avgörande för en dag på berget. Designade i Åre och testade på berget utanför kontoret.

-25%
-25%
-25%
-35% Elevenate W Backside Pants - Vattentäta skalbyxor till dam från Elevenate,
-20%
-46% Elevenate W Montée Crew, mellanlagerströja
-20%

Elevenate - Snygga skidjackor, skalbyxor & accessoarer

 

Vem har sagt att funktionella, högkvalitativa skidkläder inte kan vara snygga också? Elevenate är varumärket som sedan starten 2010 har levererat det allra bästa inom skidjackor, skalbyxor och kläder för skidåkning, både för dam och herr. Målet har alltid varit att möta skidåkarens hårda krav på funktion och kvalitet, men även att överträffa förväntningarna med en unik, tilltalande design som är karaktäristisk för Elevenate. Därför är kläderna från Elevenate alltid ett säkert kort när du vill prestera på topp och röra dig fritt i backen - samtidigt som du ser bra ut.

Varumärkets grundare Sara Rönngren och Jimmy Odén har både skidåkningen och ett liv i alperna bakom sig. Sara är designer och tävlar inom freeskiing, medan Jimmy är certifierad bergsguide (UIAGM). Tillsammans förverkligade de sin vision om högkvalitativa skidkläder som är så pass snygga och sköna att de lika väl skulle kunna användas i ett vardagligt liv i alperna. Varför klädernas kvalitet är viktigt för Elevenate handlar även om dess hållbarhet ur ett miljöperspektiv. Kläderna ska ha en lång livslängd och tåla yttre påfrestningar, för att du ska kunna bära ditt Elevenate-plagg i många år framöver och minska den moderna världens slit-och-släng-konsumtion. 

Sedan start har Elevenates sortimentet vuxit och du hittar numera ett utbud av kläder för såväl atletiska utmaningar som vardagsliv. Kläder för skidåkning, klättring, cykling eller livsstil bestämmer du, med Elevenate på kroppen klarar du dig i allt från de tuffaste alpina miljöerna till en lugn dag i den lokala bergsbyn.

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…
Laddar…