10% extra rabatt på kläder, skor & kängor
KOD: OUT23
Se villkor.
Moonlight Mountain Gear

I de arktiska vintrarna, högt över polcirkeln, har Moonlight Mountain Gears pannlampor och hjälmlampor utvecklats till perfektion. Bland snötäckta berg och i de mörkaste skogar testas lamporna maximalt, för att du ska få ett långvarigt och kraftfullt ljus med samma uthållighet som du. Oavsett vilken lampa du väljer får du hög prestanda och hållbarhet, där den uppmätta lumenangivelsen håller genom hela batteritiden. Med Moonlight Mountain Gear är det med andra ord du som sätter gränserna - inte lampan.

/images/product/medium/69153.jpg
False
/images/product/medium/69151.jpg
False
/images/product/medium/56591.jpg
False
Moonlight Mountain Gear Bright As Day 1200 är en lätt och kraftfull pannlampa
/images/product/medium/69152.jpg
False
/images/product/medium/44120.jpg
False
Moonlight Mountain Gear Handlebar Mount - Styrfäste till cykeln som passar alla Moonlights pannlampor.
/images/product/medium/56593.jpg
False
Moonlight Mountain Gear Bright As Day 1800 är en lätt och kraftfull pannlampa
/images/product/medium/44122.jpg
False
Moonlight Mountain Gear Helmet Strap - Hjälmfäste som passar till alla Moonlights lampor.
/images/product/medium/44121.jpg
False
Moonlight Mountain Gear Helmet Mount - Hjälmfäste för alla Moonlights lampor, passar hjälmar med jämn yta.

Lampor & belysning från Moonlight Mountain Gear


Moonlight Mountain Gears huvudkontor ligger beläget i en liten stad i Nordnorge. Här, högt över polcirkeln, är både hösten och vintern långa och mörka - en perfekt omgivning för att utveckla kraftfulla cykellysen, högkvalitativa pannlampor och hjälmlampor. I mörka skogar och bland snötäckta berg testas lamporna till perfektion för att kunna säkerställa att endast det bästa når marknaden.

Alla lampor från Moonlight Mountain Gear testas i ett Lumen Lab för att deras lumenangivelse ska vara så korrekt och sanningsenlig som möjligt. Därför kan du alltid lita på att 2000 lumen ger just den ljusstyrkan genom hela batteritiden. Det gör att du verkligen får valuta för pengarna oavsett vilken lampa du väljer! Med Moonlight Mountain Gear får du alltid hållbarhet, långvarighet och hög prestanda, vilket betyder att lampan kommer att ge sitt allt - lika länge som du gör det.


Pannlampor från Moonlight Mountain Gear


Moonlight Mountain Gears innovationer är många, och de har bland annat skapat världens starkaste pannlampa - Bright As Day 10 000. Precis som alla lampor från Moonlight Mountain Gear är den utvecklad för att prestera optimalt i krävande, arktiska vinterförhållanden. Men de har även mindre pannlampor som t.ex. Bright As Day 700, som ger dig en otrolig mångsidighet. Den fungerar lika bra till vardags, som för löpning eller skidåkning. 

Alla pannlampor har aktiv kylning och en avancerad linsgeometri, vilket innebär att du får en lång och bred ljuskägla utan minskad effekt. Kombinera detta med kvalitetsbatterier och du får en riktigt prisvärd pannlampa som håller sin lumenangivelse genom hela batteritiden. 

Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…
Laddar…