Alla varumärkenUnited by Blue
United by Blue

Alla levande varelser i världen är 'United by the Blue'. Människor, djur och natur förenas av de stora, blåa vattenmassorna som breder ut sig över jordklotet, och därför bär vi ett ansvar att skydda de sjöar, hav och vattendrag som håller oss sammankopplade. Med produkter från United by Blue kan du ersätta alla dina engångsprodukter som plastflaskor, plastkassar eller plastmuggar, med ett hållbart alternativ som du kan ta med dig på alla äventyr framöver. På så sätt slipper plasten hamna i naturen där det förstör miljön och stör djurlivet. För United by Blue är det nämligen självklart att utrustningen som ska användas ute i naturen måste vara snäll mot den också - eller vad säger du?

Sortera på:

Produkter per sida:

  • 1
  • 2
  • Visar sida 1 av 2

United by Blue - Emaljmuggar & vattenflaskor för en gladare natur

Varumärket United by Blue ligger i framkant när det kommer till att leva som de lär. Ett av deras viktigaste mål är nämligen att vara en förebild i på outdoormarknaden och visa att ett framgångsrikt varumärke även kan göra stora insatser för naturen. Hur går de till väga för att uppnå detta? Jo, alla som arbetar på United by Blue är med och rensar sjöar, stränder, hav och vattendrag från plastflaskor, frigolit, däck med mera. På det sättet är visionen enkel: för varje såld produkt rensas ca. ett halvt kilo skräp - och det är så de bekämpar ett av våra mest akuta miljöproblem; plastförorening i världens vatten. Du kan stödja arbetet genom att byta ut dina engångsartiklar i plast mot en snygg mugg i emalj eller koppar, en tygpåse i ekologisk bomull eller vattenflaska i aluminium.

United by Blue skapades på idén om att på ett tydligt, konkret sätt visa att vi måste börja kavla upp ärmarna och agera nu om problemen med plastförorening ska bli bättre. United by Blue organiserar därför event där de tillsammans med volontärer hjälps åt att sakta men säkert rensa världens vatten från plast. Eftersom United by Blue har sett skadan som plast har på naturen är det en självklarhet att i deras egen produktutveckling välja material som håller världens luft, vatten och jord lite renare. De använder bland annat återvunnen polyester (som tillverkas av gamla plastflaskor) och ekologisk bomull. Som sagt, det är på tiden att vi börjar vara snälla mot naturen vi älskar att upptäcka, äventyra- och leva i - håller du med?

Populära varumärken

Laddar…