Daiwa

Sortera på:

Produkter per sida:

Daiwa

Företaget Daiwa grundades 1958 och har sedan dess försett ett större antal fiskare med bra och pålitlig utrustning. Företaget har sedan starten varit innovativa och kommit med flera banbrytande och nytänkande lösningar inom fiskeutrustning. Fiskerullar från Daiwa har ända sedan 1960- talet varit högt upp på listorna över de bästa i världen. Oavsett vilken rulle man väljer kan man räkna med världskänd kvalitet!

Daiwa har varit, och är fortfarande, ett varumärke som tar fram utrustning vilken gör fisket roligare, enklare och mer lyckosamt. De utvecklar inte bara produkter av högsta kvalitet, de har också alltid varit duktiga på att ta fram nya material. Deras karbonfiber-teknologi har stått utan rivaler ända sedan den introducerades på marknaden. De var också först med att nyttja grafit både i fiskerullens kropp och rotorer. På senare tid, 2007, har även materialet Zaion blivit något som förknippas med detta företag.

Här kan du köpa både fiskespö och fiskerulle från Daiwa och i sortimentet finns en del av företagets prisbelönta varor. Alla produkter är av högsta kvalitet vilket känns direkt. Att ha bra redskap gör fisket roligare och bidrar också till större fångstmöjlighet. Daiwas kombinationer av högkvalitativa material och innovativ design gör att de toppar önskelistan oavsett om man är en nybörjare, hobbyfiskare eller proffs.

Från varumärket kommer många bra rullar och bland dem kan bland annat Daiwa Caldia 2500 A nämnas. Detta är en haspelrulle med unik design som gör att den passar lika bra för fiske i saltvattnen som för fiske i sötvatten.

Populära varumärken

Laddar…