20% på ett helt köp* | Kod: SANTA20
*Ej produkter märkta "exkluderad vara", Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronik, cyklar, kajaker & presentkort. Från rek. pris t.o.m. 2021-11-24.
 » 

Minn Kota Endura C2 30, 30 tum

Uppdaterad version av den storsäljande elmotorn Endura nu med en batteriindikator.
Antal
Uppdaterad version av den storsäljande elmotorn Endura nu med en batteriindikator.
2395 kr
Lagerstatus: Endast 1st kvar
Handla nu
Betala i februari
Förlängt öppet köp
T.o.m. 10 januari 2022
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Minn Kota Endura C2 30 är en uppdaterad version av den storsäljande elmotorn Endura och kommer nu med en batteriindikator. Endura C2 30 är utrustad med ett oförstörbart riggrör av komposit och en motor som går tystare och svalare än någon annan på marknaden. Elmotorn har ett starkt tvingfäste som ger en stadig infästning och är starkare än konventionella fästen. Det särskilda kompositmaterialet tål både böjning, vridning och UV-ljus. Rorkulten är ergonomisk och teleskopisk och kan dras ut ytterligare 15 cm, vilket ger bekvämare styrläge.  

Teknisk specifikation
:

Dragkraft: 13,6 Kg
Rigglängd: 76 cm
Spänning: 12V
Varvtalsreglering: Fem lägen fram, tre lägen bak
Propeller: Power Prop
Styrning: Handkontrollerad
Max båtlängd: 4,2 m ( 14 fot )

OMDÖMEN

5 5
5 Av 5 (1 OMDÖMEN)

Bra pris, snabb leverans och bra produkt

Visar omdömen 1

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…