400 kr EXTRA rabatt vid köp över 2000 kr* | Kod: 400off
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Mountain Equipment, Härkila, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Leatherman, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronik, cyklar & kajaker. Dras från nuvarande pris. Giltig t.o.m. 2/2-2023.
Fällkniven Knivar, S1z

Fällkniven S1z

Praktisk, rejäl jakt- och fiskekniv med rak design och god hanterlighet. Bladet är utformat så att det ska kunna fungera till alla typer av jakt och fiske.
Antal
Praktisk, rejäl jakt- och fiskekniv med rak design och god hanterlighet. Bladet är utformat så att det ska kunna fungera till alla typer av jakt och fiske.
2145 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i mars
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Fällkniven S1z är en praktisk, rejäl jakt- och fiskekniv med rak design och god hanterlighet. Bladet är utformat så att det ska kunna fungera till alla typer av jakt och fiske samt eggen är specialslipad så att kniven är tämligen lätt att tälja med men samtidigt mycket stark. Skaftet ger ett säkert och tillförlitligt grepp även om man är kall eller våt om fingrarna. Fällkniven S1z levereras med en formgjuten zytelslida.


Teknisk specifikation:

Total längd: 247 mm
Bladlängd: 130 mm
Bladtjocklek: 5 mm
Tånge: Bred, genomgående
Vikt: 193 gram
Stål: Laminerat VG10
Hårdhet: 59 HRC
Skaftmaterial: Thermorun

Andra har också köpt

/images/product/medium/67132.png
False
-31%
/images/product/medium/32402.jpg
False
/images/product/medium/65598.jpg
False
-18%
/images/product/medium/67762.jpg
Yellow
True
/images/product/medium/42228.jpg
False
Kniv i kolstål med läderslida
/images/product/medium/31567.jpg
False
/images/product/medium/47453.jpg
Red
True
Opinel My First Opinel No 7 - Fällkniv för barn
/images/product/medium/31927.jpg
False

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…