20% rabatt vid köp över 2000kr* | Kod: OUT20
*Ej Mountain Equipment, Tacx, Wahoo, Lumonite, LedX, Meindl, Härkila, Norrøna, Tentipi, Thule, mat, elektronik, cyklar, kajaker & presentkort. Från rek. pris t.o.m. 2021-09-20.
 » 
16777

MSR Dragonfly Combo

Tåligt, stabilt flerbränslekök med överlägsen lågkontroll för bästa precision. Mycket kompakt och kan vikas ihop till en tredjedel av sin storlek.
Antal
Tåligt, stabilt flerbränslekök med överlägsen lågkontroll för bästa precision. Mycket kompakt och kan vikas ihop till en tredjedel av sin storlek.
2395 kr 2095 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i november
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Mer från MSR Utrustning

Beskrivning

MSR Dragonfly Combo är ett tåligt, stabilt flerbränslekök med överlägsen lågkontroll för bästa precision samt det är mycket kompakt och kan vikas ihop till en tredjedel av sin storlek. Dragonfly Combo är kompatibelt med ett flertal olika bränslen så som bensin, kerosen, diesel, jetbränsle etc. samt det är utrustat med tre extra hållare som gör det möjligt att använda större kastruller och stekpannor.


Teknisk specifikation:

Min vikt:
395 gram
Packad vikt: 510 gram
Brinntid ( bensin 600 ml ): 126 minuter
Brinntid ( kerosen 600 ml ): 153 minuter
Brinntid ( diesel 600 ml ): 136 minuter
Koktid för 1 liter vatten ( bensin ): 3,5 minuter
Koktid för 1 liter vatten ( kerosen ): 3,9 minuter
Koktid för 1 liter  vatten ( diesel ): 3,5 minuter


Detta ingår:

Bränslepump
Vindskydd
Värmereflektor
Instruktioner
Förvaringspåse

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…