10% extra rabatt på ett helt köp*
Ange koden EXTRA10. Se villkor och shoppa här!
Silva Kikare, Epic 10 -19%

Silva Epic 10

Kompakt, lätt allroundkikare med en robust gummibeläggning och vattentät konstruktion. Perfekt för friluftsliv, outdoorsporter, camping etc.
Antal
Kompakt, lätt allroundkikare med en robust gummibeläggning och vattentät konstruktion. Perfekt för friluftsliv, outdoorsporter, camping etc.
1595 kr 1292 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i maj
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Silva Epic 10 är en kompakt, lätt allroundkikare med en robust gummibeläggning och vattentät konstruktion, vilket gör den perfekt för friluftsliv, outdoorsporter, camping etc. Epic 10 är fylld med nitrogen för garanterad fukt- och smutsresistens och är därför lämplig för användning i de flesta situationer. Kikaren kommer med BAK-4 linser gjorda av högkvalitativt optiskt glas som ger mycket bra skärpa.


Teknisk specifikation:

Förstoring: 10x
Linsdiameter: 25 mm
Prismatyp: BAK-4
Synfält på 1000 m: 101 m
Vattentät: Ja, IPX7

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…