Platypus Bottle, 2.0L

(1 st omdömen)
Mycket smidig och komprimerbar vätskebehållare i nylon. Tar upp minimalt med plats, vilket gör den idealisk för resor och vandring.
Lagerstatus: I lager
195 kr 156 kr
Fri frakt över 500 kr
Prisgaranti
Öppet köp
Kundbetyg

Baserat på 1071 omdömen. Se några av omdömena här.;


Beskrivning
Mycket smidig och komprimerbar vätskebehållare i nylon. Tar upp minimalt med plats, vilket gör den idealisk för resor och vandring.
Funktionalitet
Platypus Bottle är en mycket smidig och komprimerbar vätskebehållare i nylon som tar upp minimalt med plats, vilket gör den idealisk för resor och vandring. Bottle väger hela 80 procent mindre än vanliga flaskor med samma volym och ger inga bismaker. När behållaren är tom kan den komprimeras till en femtedel av sin ursprungliga storlek. Munstycket är lättanvänt och läcker inte och behållaren är mycket hållbar. Platypus Bottle kommer med en slät underdel och kan därför ställas upprätt vid förvaring eller påfyllning.


Specifikation

Volym: 2,0 liter
Vikt: 36 gram
Bredd: 19 cm
Längd: 35 cm
OMDÖMEN
5 Av 5 (1 OMDÖMEN)
SKRIV ETT OMDÖME
5 5 5   (baserat på 1 st omdömen)
Antal omdömen 1
2019-02-24 10:17:13
5
Fantastisk produkt! Jag köpte en för drygt 15 år sedan och den hänger fortfarande med! Jag behöver alltså inte en ny för att den är utsliten utan för att jag sedan jag använde den senast inte hittar den! Tur att den fortfarande finns att köpa. Mycket smidig. När den är tom väger den nästan ingenting och man rullar ihop den till cigarrstorlek, typ.
Visar omdömen 1

Andra har också köpt

Populära varumärken

Laddar…