SISTA CHANSEN: 20% extra rabatt på nästan hela vårt sortiment* | Kod: SUMMER20
Gäller t.o.m. söndag 26/6 | *Se villkor och shoppa här
 » 

Snugpak Ionosphere

Extremt litet och kompakt enmanstält med mycket låg profil, vilket gör det mycket vindstabilt och ger utmärkt skydd mot vädrets makter.
Antal
Extremt litet och kompakt enmanstält med mycket låg profil, vilket gör det mycket vindstabilt och ger utmärkt skydd mot vädrets makter.
3025 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i augusti
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Snugpak Ionosphere är ett extremt litet och kompakt enmanstält med mycket låg profil, vilket gör det mycket vindstabilt och ger utmärkt skydd mot vädrets makter. Ionosphere är utrustat med en ingång, och alla sömmar är tejpade för garanterad vattentäthet. Innertältet är gjort av 190t Nylon med Polyester Mesh och kan monteras på egen hand i bättre väderförhållanden.


Teknisk specifikation:

Kapacitet: 1 person
Max vikt: 1,52 kg
Mått: 2.4m x 0.9m
Max innerhöjd: 71 cm
Antal dörrar: 1 st
Fristående: Ja
Pinnar: 14 + 2 reservpinnar
Tältduk: 210t Polyester Ripstop
Innertält: 190t Nylon med Polyester Mesh

OMDÖMEN

4 5
4 Av 5 (3 OMDÖMEN)

Jag gillar detta tält. precis det jag förväntade mig utav tältet. är 175cm och får ledigt plats med ryggsäcken innuti. Det man ska tänka på är att tältet har låt profil. så vill man kunna byta om i tältet eller kunna sitta upp så får man kolla vidare. Detta är mer ett in, sova, ut tält

Ångrar att jag köpte detta tält, inte för att det är superdåligt, men därför att det inte passar mig. Jag kräver bättre konstruktionslösningar även på små, lätta och billiga tält. Borde förstått detta innan jag beställde, men det finns så många som gör reklam för tältet så jag blev övertygad om dess förträfflighet, vilket jag inte tycker stämmer. + Litet + Lätt + Billigt - Går inte att sätta upp yttertält och innertält samtidigt. Om det regnar blir allt blött innan man får upp yttertältet. - En himla massa tältpinnar ska köras i marken för att tältet ska få en någorlunda bra form. Är marken det mista hård är det ett evighetsjobb att få i så många pinnar. - Innertältet har för litet avstånd till yttertältet och spänner man yttertältet vidrör det innertältet och kondens droppar då ner på sovsäck. - Duken tål inte sol/UV, men det är ok. Man kan ju inte få allt för det billiga priset.

Är precis som det låter, funktionellt litet och lätt. Perfekt hojtält, eller till ensamvandringar och fiske

Visar omdömen 3

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…