20% på valfria löparskor!
Kod: RUN20 | *Ej On. Från rek. pris t.o.m. 2021-04-14.
 » 
18968

Fällkniven TK6L

Svensktillverkad, högkvalitativ kniv som håller skärpan otroligt bra. Väldigt uppskattad bland jägare.
Antal
Svensktillverkad, högkvalitativ kniv som håller skärpan otroligt bra. Väldigt uppskattad bland jägare.
4075 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i juni
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 29 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Fällkniven TK6L är en svensktillverkad, högkvalitativ kniv som håller skärpan otroligt bra och därför är väldigt uppskattad bland jägare. TK6L är en del av Fällknivens knivserie Tre Kronor som erbjuder en tekniskt mycket avancerad lösning i kombination med en tidlös svensk design. Kniven har ett laminerat blad i 3G-stål, där eggen består av ett sintrat stål ( pulverstål ) och på sidorna om detta eggstål så finns det ett segt, rosttrögt stål som stabiliserar den hårda kärnan. Detta ger ett vridstyvt, starkt knivblad som håller skärpan oerhört väl. Kniven rengörs enkelt genom att diska av den i varmvatten och lite diskmedel och sedan låta den torka. Fällkniven TK6L levereras i en exklusiv presentförpackning.


Teknisk specifikation:

Totallängd: 175 mm
Bladlängd: 80 mm
Bladtjocklek: 4,5 mm
Vikt: 120 gram
Stål: 3G
Hårdhet: 62 HRC
Skaftmaterial: Thermorun
Slida: Heltäckande svart

OMDÖMEN

5 5
5 Av 5 (1 OMDÖMEN)

Personligen den kniv som har gett mig mest glädje. Det kostar lite men man får en trogen vän av högsta kvalitet.., för livet om du ger den lite kärlek. Fällkniven ni levererar gång på gång. 👑👑👑

Visar omdömen 1

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…