20% på valfria löparskor!
Kod: RUN20 | *Ej On. Från rek. pris t.o.m. 2021-04-14.
 » 
19130

Nalgene Fodral isolerat för 1 L flaska

Isolerat fodral för din Nalgene-flaska.
Antal
Isolerat fodral för din Nalgene-flaska.
220 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i juni
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 29 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Isolerat fodral för din Nalgene-flaska. Kompatibel med 1 liters flaskor.

OMDÖMEN

3 5
3 Av 5 (2 OMDÖMEN)

Precis som Mattias skriver är fodralet verkligen ingen ersättning för en termos, men å andra sidan läcker den precis lagom värme natten igenom i sovsäcken! Perfekt för vintertältning alltså.

En ”liten besvikelse” var det. Min tanke var att fodralet skulle rädda innehållet ifrån frysning vintertid (alltid bekymmer att hålla vattnet ofryst). Isoleringen är alldeles för liten & klen för att göra avsevärd skillnad, men det kanske ger dig några extra timmars respit om inte kylan är för svår. Slutsats: Inte värd pengarna om du inte verkligen vill försöka ”köpa dig ifrån problemet”, dock är en termos avsevärt bättre.

Visar omdömen 2

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…