10% extra rabatt på ett helt köp*
Ange koden EXTRA10. Se villkor och shoppa här!
Vortex Kikare, Solo 10x36 Monokikare

Vortex Solo 10x36 Monokikare

Perfekt för dig som vill ha en knivskarp kikare tillhands när den behövs som mest utan att behöva släpa med sig en tung och otymplig handkikare.
Antal
Perfekt för dig som vill ha en knivskarp kikare tillhands när den behövs som mest utan att behöva släpa med sig en tung och otymplig handkikare.
2175 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i maj
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Vortex Solo är perfekt för dig som vill ha en knivskarp kikare tillhands när den behövs som mest utan att behöva släpa med sig en tung och otymplig handkikare. Kikaren är gummiarmerad för maximal stöttålighet, och är ergonomiskt formad och är mycket lätt att hantera även för en ovan användare.

Teknisk specifikation:

Förstoring: 10x
Objektivdiameter: 36 mm
Ögonavstånd: 15 mm
Utgångspupill: 3.6 mm
Synfält: 108 m/1000 m
Närgräns: 4.9 m
Längd: 125 mm
Vikt: 275 gram

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…