PRE SEASON SALE | UPP TILL 60%
Fynda förra årets produkter till grymma priser
Vortex Kikare, Solo 10x25 Monokikare

Vortex Solo 10x25 Monokikare

Perfekt för dig som vill ha en knivskarp kikare tillhands när den behövs som mest utan att behöva släpa med sig en tung och otymplig handkikare.
Antal
Perfekt för dig som vill ha en knivskarp kikare tillhands när den behövs som mest utan att behöva släpa med sig en tung och otymplig handkikare.
1255 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i november
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Vortex Solo är perfekt för dig som vill ha en knivskarp kikare tillhands när den behövs som mest utan att behöva släpa med sig en tung och otymplig handkikare. Kikaren är gummiarmerad för maximal stöttålighet samt den är ergonomiskt formad och är mycket lätt att hantera även för en ovan användare.

Teknisk specifikation:

Förstoring: 10x
Objektivdiameter: 25 mm
Ögonavstånd: 14.5 mm
Utgångspupill: 2.5 mm
Synfält: 105 m/1000 m
Närgräns: 4.9 m
Längd: 112 mm
Vikt: 159 gram

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…