Spara 100-1000 kr på ditt köp!
Se alla erbjudanden i vår rabattstege på startsidan.
 » 
20685

Nikwax Tent & Gear Solarproof, 500 ml

Effektivt, hållbart impregneringsmedel för tält, ryggsäckar och dylik utrustning.
Antal
Effektivt, hållbart impregneringsmedel för tält, ryggsäckar och dylik utrustning.
180 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i september
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Nikwax Tent & Gear Solarproof är ett effektivt, hållbart impregneringsmedel för tält, ryggsäckar och dylik utrustning. Tent & Gear Solarproof är miljövänligt och vattenbaserat.

OMDÖMEN

5 5
5 Av 5 (1 OMDÖMEN)

Fungerar långt över förväntan. Jag har ett fjällräventält som efter några års hård användning började hålla vatten i tältduken. Jag var i stort sett förberedd på att köpa ett nytt tält men testade detta först. Efter behandling studsar vattnet av igen, det är som om tälten var helt nytt.

Visar omdömen 1

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…