20% rabatt på jackor & byxor* | Kod: SNOW20
*Gäller ej produkter märkta "Exkluderad vara", Norröna & Mountain Equipment. Dras från rek. pris. T.o.m. 24/1-2022.
 » 

Ortovox Zoom+

Pålitlig lavintransceiver som kombinerar en mycket enkel användning med den senaste teknologin och den mest avancerade designen.
1. Välj Färg
Blue Ocean
2. Antal
Pålitlig lavintransceiver som kombinerar en mycket enkel användning med den senaste teknologin och den mest avancerade designen.
2795 kr 2516 kr
Lagerstatus: Ej i lager. Beräknas vara beställningsbar 2022-02-18
Handla nu
Betala i mars
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Ortovox Zoom+ är en pålitlig lavintransceiver som kombinerar en mycket enkel användning med den senaste teknologin och den mest avancerade designen. Zoom+ har endast två knappar för enklast möjliga användning, och för bästa effektivitet vid sökning anges endast avstånd och riktning på displayen, vilket tillsammans med ljudindikationerna gör det enkelt att hitta. På displayen syns också om det finns fler människor begravda. Transceivern är utrustad med 3 antenner för en mer exakt sökning, och om du är den drabbade väljs automatiskt den mest optimala antennen för bästa sändning. Ifall det skulle komma en till lavin byter den automatiskt till sändningsläge efter 120 sekunder. 

Teknisk specifikation:

Antal antenner: 3 st
Räckvidd: 40 meter
Energikälla: 1 st AA-batteri
Sändningstid: ca 250 h
Vikt: 250 gram
Garanti: 5 år

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…