Sista chansen: 20% på jackor och underställ* Kod: KEEP-WARM
*Gäller ej Norrøna, Mountain Equipment & Härkila. Dras från rek. pris. Giltig t.o.m. 8/12-2021.
 » 

MSR Hubba Hubba NX

Fristående, ultrakompakt och ultralätt tvåmanstält designat för 3-säsongsbruk.
1. Välj Färg
Dk Olive
Lt Grey
2. Antal
Fristående, ultrakompakt och ultralätt tvåmanstält designat för 3-säsongsbruk.
6695 kr 5397 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i februari
Förlängt öppet köp
T.o.m. 10 januari 2022
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

MSR Hubba Hubba NX är ett fristående, ultrakompakt och ultralätt tvåmanstält designat för 3-säsongsbruk. Hubba Hubba NX har en optimiserad, symmetrisk geometri och ett otejpat golv, vilket ger maximalt utrymme samt två stora, d-formade Stay Dry-dörrar med inbyggd ränna som håller vattnet borta från dörren. Tältet har även två stora vestibuler som fungerar utmärkt för att förvara utrustning.

Andra praktiska egenskaper är ett justerbart, lätt gråfärgat yttertält som ger ett neutralt ljus inne i tältet, lätta och reflekterande stormlinor, DuraShield-belagt yttertält, ventilationsöppningar samt justerbara, integrerade hällor för tältpinnar. MSR Hubba Hubba NX är väldigt enkelt att montera och kommer med en kompressionssäck.

Teknisk specifikation:

Personer: 2
Min vikt: 1,54 kg
Packad vikt: 1,72 kg
Golvyta: 2,7 kvadratmeter
Vestibulyta: 1,62 kvadratmeter
Innerhöjd: 100 cm
Packningsmått: 46 x 15 cm
Antal dörrar: 2 st
Fristående: Ja
Bågar: 1 DAC
Pinnar: 6 st
Material: 20d Ripstop Nylon
Golvmaterial: 30d Ripstop Nylon 3000 mm DuraShield polyuretan & DWR

OMDÖMEN

4,6 5
5 Av 5 (5 OMDÖMEN)

Otroligt lätt att sätta upp huvuddelen av tältet. Överdraget tyckte jag var krångligare att sätta på så att det hamnar åt rätt håll eller vad man säga, speciellt i dåligt ljus. Men hade gärna med färger markerat vad som är fram och bak på överdraget. Men det gick rätt bra trots att jag var superstel för att jag var genomfrusen när jag satte upp tältet. Pinsamt namn dock. Sen vart det väldigt kallt, men det vet jag inte om jag kan skylla på tältet för eftersom det är mitt första tält och inte har nått att jämföra med. Men det kändes inte som att den gjorde sån stor nytta mot kylan tyvärr.

Superlätt att sätta upp och att bära med sig på vandring, lagom stort. Helt enkelt ett toppentält.

Superlätt och smitig att bära, enkelt och snabb att sätta upp och ta ner.

Det är lite litet, men det är oerhört smidigt att sätta upp och det är otroligt lätt att bära med sig. Bra innerhöjd trots att det är litet. Rekommenderar footprint som tillbehör.

Lätt tält, lätt att sätta upp.

Visar omdömen 5

Andra har också köpt


Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…