SPORTLOVSREA - upp till 60% rabatt!
Gör dina fynd här >>
Cocoon Mygghatt, Head Net

Cocoon Head Net

Praktiskt, effektivt myggnät av 100% ultralätt polyester. Bärs över en hatt för ett pålitligt skydd mot myggor, flugor, knott och andra flygande insekter.
Antal
Praktiskt, effektivt myggnät av 100% ultralätt polyester. Bärs över en hatt för ett pålitligt skydd mot myggor, flugor, knott och andra flygande insekter.
149 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i april
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Cocoon Head Net är ett praktiskt, effektivt myggnät av 100% ultralätt polyester och bärs över en hatt för ett pålitligt skydd mot myggor, flugor, knott och andra flygande insekter. Nätet håller insekter ute samtidigt som det tillåter ett kontinuerligt luftflöde.

Teknisk specifikation:

Packmått: 8 x 5 cm
Vikt: 39 gram
Material: 100% Polyester

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…