Salomon Spikecross 3 CS

5 2
5
 av 5   (2 st omdömen)
Rejäl terrängsko med metalldubbar för bästa grepp på alla typer av underlag. Låter dig ta dig fram i alla förhållanden i höst och vinter.
1. Välj Färg
  • Black/Radiant Red/White

2. Välj Storlek
Lagerstatus: I lager
1795 kr898 kr
Fri frakt över 500 kr
Prisgaranti
Öppet köp
Kundbetyg

Baserat på 612 omdömen. Se några av omdömena här.


Funktionalitet
Salomon Spikecross 3 CS är en rejäl terrängsko med metalldubbar för bästa grepp på alla typer av underlag och låter dig ta dig fram i alla förhållanden i höst och vinter. Spikecross 3 CS är utrustad med en gjuten EVA-mellansula som erbjuder utmärkt stöd och dämpning samt för maximal komfort har skon en Ortholite-innersula som ger ett svalare, torrare och hälsosammare fotklimat. Snörning är enkel tack vare Quicklace snörningsystem samt för att hålla foten på plats så kommer skon med Sensifit.

Andra praktiska egenskaper är ett tåskydd i TPU, en EVA-hälkappa som ger bättre stöd och ökad stötdämpning, ett ler- och snöskydd runt hela skobasen, strategiskt placerade textildelar för ökad andningsförmåga och komfort, en EVA-formad fotbädd, ett plösskydd som hindrar smuts och dylikt att komma ned i skon samt snabbtorkande och andningsbart ClimaShield väderskydd i framfoten. Salomon Spikecross 3 CS är utrustad med en Contagrip-yttersula speciellt lämplig för vinteranvändning samt lämnar inga märken på golv.
5    (baserat på 2 omdömen)
Antal omdömen 2
Av  Fredrik
starstarstarstarstar5
Mycket sköna och lätta skor med bra grepp. Funkar både på vintern och i skogsterräng på sommaren.
2018-01-08 09:53:13
Av  Mats
starstarstarstarstar5
Förvånansvärt lätta skor. Mycket stabila vilket är skönt när man springer i terräng. Jag har provat dem på de flesta vinterunderlag och inte halkat eller tappat greppet en enda gång. Några asfaltskor är de dock inte, men dom är ju inte gjorda för det heller. Jag är mycket nöjd, men de är små i storlek så väl ett nummer större än vanligt.
2017-11-27 17:21:08
Visar omdömen 2  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…