20% på valfria löparskor!
Kod: RUN20 | *Ej On. Från rek. pris t.o.m. 2021-04-14.
 » 
25486 -20%

Avignon Ridge High

Funktionell, komfortabel vinterstövel som håller dina fötter varma ner till 60 minusgrader både när du står eller sitter stilla och på promenad.
1. Välj Färg
Black
2. Välj Storlek
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
3. Antal
Funktionell, komfortabel vinterstövel som håller dina fötter varma ner till 60 minusgrader både när du står eller sitter stilla och på promenad.
1499 kr 1202 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i juni
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 29 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Avignon Ridge High är en funktionell, komfortabel vinterstövel som håller dina fötter varma ner till 60 minusgrader både när du står eller sitter stilla och på promenad. Stöveln består av en 12.5 mm tjock neoprensocka med lager av neopren, ridgewich flimmerhår för ökad andningsförmåga och fleece för optimal komfort. Fotdelen av sockan är sedan klädd med gummi. Yttersulan har närmast foten ett lager med EVA som innehåller många små luftbubblor, vilket ger en förstärkt isolerande effekt. Avignon Ridge High är lägre baktill för smidigare gång och har bra utrymme för vaden samt en stabil yttersula som ger bra grepp på alla underlag.

OMDÖMEN

4 5
4 Av 5 (2 OMDÖMEN)

En bra stövel. Lite trång över tårna. För nya för att se hållbarheten som är mitt stora bekymmer med gummistövlar. Bekvämt med neopren högst upp på stöveln.

En bra och varm stövel. Trång över vristen men det kanske går till sig med tiden?

Visar omdömen 2

Andra har också köpt


Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…