Upp till 35% på över 1500 produkter!
Passa på att fynda bland veckans äventyrliga erbjudanden
 » 
25568

Black Diamond Quickdraw Probe Tour 240

Lite kortare lavinsond med tålig aluminiumkonstruktion. Idealisk för kortare skidturer, lavinräddningsträning etc. med en flat ryggsäck.
1. Välj Färg
Fire Red
2. Antal
Lite kortare lavinsond med tålig aluminiumkonstruktion. Idealisk för kortare skidturer, lavinräddningsträning etc. med en flat ryggsäck.
599 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i juli
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 29 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Black Diamond Quickdraw Probe Tour 240 är en lite kortare lavinsond med tålig aluminiumkonstruktion och är idealisk för kortare skidturer, lavinräddningsträning etc. med en flat ryggsäck. Sonden är konstruerad för att öppnas extremt snabbt samt handtaget har ett antihalk-grepp som ger säker hantering även med våta handskar. Andra praktiska egenskaper är en överdimensionerad truga som ökar sondkänsligheten, väl synliga 1cm-märken samt en förvaringspåse.

Teknisk specifikation:

Vikt: 303 gram
Längd: 240 cm

OMDÖMEN

4,33333333333333 5
4 Av 5 (3 OMDÖMEN)

Visar omdömen 3

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…