Sea to Summit UltraLight Mat Large

(0 st omdömen)
Ultralätt, tekniskt avancerat och komfortabelt liggunderlag som ger dig en riktigt god nattsömn ute på fjället, på campingturen etc.
Lagerstatus: Ej i lager
1395 kr 837 kr
Fri frakt över 500 kr
Prisgaranti
Öppet köp
Kundbetyg

Baserat på 1071 omdömen. Se några av omdömena här.;


Beskrivning
Ultralätt, tekniskt avancerat och komfortabelt liggunderlag som ger dig en riktigt god nattsömn ute på fjället, på campingturen etc.
Funktionalitet
Sea to Summit UltraLight Mat är ett ultralätt, tekniskt avancerat och komfortabelt liggunderlag som ger dig en riktigt god nattsömn ute på fjället, på campingturen etc. Liggunderlaget kommer med Air Sprung Cells, ett slags fjädrande celler som fungerar som så kallad pocketfjädring i vanliga madrasser. Själva cellerna i liggunderlaget är designade som kommunicerande kärl och fungerar därmed som spiralfjädrar i en madrass som var och en tar upp kroppsvikten och anpassar sig efter kroppens konturer och tryckpunkter.

Sea to Summit använder sig av en extruderingsmetod (sk strängsprutning) för att laminera insidan av liggunderlagen med TPU. Detta är en helt unik metod för tillverkning av liggunderlag som praktiskt taget eliminerar risken för delaminering mellan insidans TPU och utsidans 40D nylon. Sea to Summit har också lagt på en antibakteriell behandling på det invändiga TPU-lagret för att förebygga tillväxt av mögel på insidan av liggunderlaget, vilket annars kan bildas av fukt då du blåser upp liggunderlaget med munnen. Sammantaget förbättrar den här TPU-teknologin slitstyrkan, men det fiffiga är att detta också bidrar till att göra materialet riktigt tyst när du sover på det på natten.

Liggunderlaget är utrustat med en multi-funktionsventil som gör det enkelt och snabbt att både blåsa upp, tömma och finjustera fastheten i madrassen. Du kan blåsa upp ditt liggunderlag med munnen tack vare den antibakteriella invändiga behandlingen eller så köper du till någon av de smarta pumparna som också kan fungera som packpåse.

Teknisk specifikation:

Längd: 198 cm
Bredd: 64 cm
Vikt: 455 gram
Packmått: 7,5 x 20 cm
R-värde: 0,7

Outdoorexperten på Instagram

Tagga #outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här.OMDÖMEN
5 Av 5 (0 OMDÖMEN)
SKRIV ETT OMDÖME
Antal omdömen 0
Visar omdömen 0

Andra har också köpt

Populära varumärken

Laddar…