Härkila Pro Hunter X Jacka

5 2
5
 av 5   (2 st omdömen)
Ny generation av den mycket populära Pro Hunter-jackan. 
1. Välj Färg
  • Lake Green

  • Shadow Brown

2. Välj Storlek
Lagerstatus: I lager
5595 kr5036 kr
Fri frakt över 500 kr
Prisgaranti
Öppet köp
Kundbetyg

Baserat på 1071 omdömen. Se några av omdömena här.


Funktionalitet
Härkila Pro Hunter X är en ny generation av den mycket populära Pro Hunter-jackan och har nu slankare passform och optimal rörelsefrihet. Jackan görs för jägare som inte vill kompromissa med vare sig detaljer, komfort eller funktion och har 5 års garanti på yttermaterialet så du kan vara säker på att du får en robust och mycket slitstark jaktjacka. De välkända och mycket uppskattade funktionerna finns kvar, vilket gör detta till en jacka som tillgodoser även den mest krävande jägares behov. 

Härkila Pro Hunter X har en tvåvägsdragkedja, vattenavvisande dragkedjor, en avtagbar huva, funktioner som ger ökad synlighet under jakt, en stropp från värmefickan som gör att patronfickan kan hållas öppen under skjutning samt jackans rygg är försedd med veck som ger extra rörlighet när du skjuter. Jackan har 5 års garanti på yttermaterialet samt för garanterad vattentäthet så har den Gore-Tex-membran.
5    (baserat på 2 omdömen)
Antal omdömen 2
Av  Cave
starstarstarstarstar4
X-modellen ska ju vara den mer slimmade modellen, men när jag googlade vad folk ansåg om storleken var svaret entydigt att den skulle vara större än genomsnitt. Brukar ha "bredaxlad" storlek 50, alternativt 52 (är 190cm/85kg). Denna jacka i storlek 48 passade mig väl, dock fortfarande väl tilltaget utrymme för kagge om man nu har det. Bra antar jag om man även vill få plats med mellanlager. I övrigt verkar jackan vara väldigt robust och är skuren relativt bra.
2018-11-06 10:41:06
Av  Care
starstarstarstarstar5
Världens bästa jacka men enorm i storlek. Beställde i stl 52, storlek 46 var helt rätt i storlek.
2017-11-30 13:07:52
Visar omdömen 2  Tillbaka

Populära varumärken

Laddar…