20% på norska varumärken! Kod: 17MAI
*Ej Norrøna & Real. Från rek. pris t.o.m. 2021-05-19. Se alla detaljer här
 » 
28749

Garmin T5 Mini Halsband

Halsband med toppmonterade, högkänsliga GPS/GLONAS- mottagare som hjälper dig att hålla koll på din hund.
Antal
Halsband med toppmonterade, högkänsliga GPS/GLONAS- mottagare som hjälper dig att hålla koll på din hund.
3599 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i juli
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 29 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Garmin T5 Mini Halsband är ett halsband med toppmonterade, högkänsliga GPS/GLONAS- mottagare och som använder LED-lampor som kan aktiveras från Astro 320 och Alpha 100. Lamporna fungerar vid svagt ljus och på natten och kan ses på upp till 90 meters avstånd. Med hjälp av Alpha kan du även "prata" med hunden genom vibrations- och ljudsignaler på T5 mini-hundenheten. På så sätt kan du fjärrhantera väldresserade hundar. Halsbandet är stabilt och vattentätt till 10 m (1 ATM) och robust nog för att följa med din hund överallt upp till ett avstånd på 6,5 km.

Halsbandet har utformats för att passa små raser som tax, beagle och terrier med ett halsmått från 24 cm till 35,5 cm och en storlek på ca 7 kg till 15 kg. Målet med T5 Mini är att få maximal rörlighet och prestanda för hunden genom att minska storleken på hundenheten med omkring 30% och sänka vikten med ungefär 25 % till 198 g. För att få till den perfekta passformen vid användning i krävande jaktmiljöer har också bredden på halsbandsremmen minskats till 3/4 tum. T5 Mini kan uppnå en batteritid på 16-30 timmar. 

Innehåll:

T5-minihundenhet med uppladdningsbart litiumjonbatteri
Gul halsbandsrem, 1,9 cm (3/4 tum)
Laddningsfäste
Nätadapter
Strömkabel för fordon
Handbok

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…