Spara 100-1000 kr på ditt köp!
Se alla erbjudanden i vår rabattstege på startsidan.
 » 
29873

Osprey Ultralight Drysack 20

Praktisk packpåse tillverkad i silikonbehandlad ripstop-nylon och utformad för att skydda din utrustning oavsett hur blött det blir. 
1. Välj Färg
Shadow Grey
Electric Lime
Tropic Teal
Poppy Orange
2. Antal
Praktisk packpåse tillverkad i silikonbehandlad ripstop-nylon och utformad för att skydda din utrustning oavsett hur blött det blir. 
220 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i september
Smidig retur
365 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Osprey Ultralight Drysack 20 är en praktisk packpåse tillverkad i silikonbehandlad ripstop-nylon och utformad för att skydda din utrustning oavsett hur blött det blir. Packpåsen har fullständigt vattentät rullförslutning, plastad väv och tejpade sömmar som håller utrustningen torr under alla förhållanden samt till skillnad från andra packpåsar är den rektangulär till formen, vilket gör det lättare att packa effektivt. När påsen tas ur ryggsäcken kan den stå på egen hand.

Produktfakta:

Vikt: 0,05 kg
Max mått: 42 x 26 x 16 cm

OMDÖMEN

5 5
5 Av 5 (1 OMDÖMEN)

Otroligt lätt drysack. Gillar starkt att den är är rektangulärt formad då det blir effektivare och lättare att packa vikta kläder i den. Tycker 20L är en mycket bra allround storlek som man kan använda även när man har lite kläder med sig lika väl som när man skall ut en vecka. Tyget är väldigt tunt och jag var skeptisk i början över hållbarheten men jag har varit hårdhänt med drysacken och på 8 månader så har jag lyckats göra ett litet micro hål i botten vilket jag lagade enkelt med en tejp-bit och lite Loctite powerglue. Hur som så bör man testa sina drysacks någon gång per år eller innan vandring för att kolla att dom fortfarande håller tätt.

Visar omdömen 1

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Betalsätt och frakt
Laddar…