Osprey Ultralight Drysack 20

(1 st omdömen)
Praktisk packpåse tillverkad i silikonbehandlad ripstop-nylon och utformad för att skydda din utrustning oavsett hur blött det blir. 
1. Välj Färg
  • Shadow Grey

  • Electric Lime

  • Tropic Teal

  • Poppy Orange

Lagerstatus: I lager
195 kr
Fri frakt över 500 kr
Prisgaranti
Öppet köp
Kundbetyg

Baserat på 1071 omdömen. Se några av omdömena här.;


Beskrivning
Praktisk packpåse tillverkad i silikonbehandlad ripstop-nylon och utformad för att skydda din utrustning oavsett hur blött det blir. 
Funktionalitet
Osprey Ultralight Drysack 20 är en praktisk packpåse tillverkad i silikonbehandlad ripstop-nylon och utformad för att skydda din utrustning oavsett hur blött det blir. Packpåsen har fullständigt vattentät rullförslutning, plastad väv och tejpade sömmar som håller utrustningen torr under alla förhållanden samt till skillnad från andra packpåsar är den rektangulär till formen, vilket gör det lättare att packa effektivt. När påsen tas ur ryggsäcken kan den stå på egen hand.

Produktfakta:

Vikt: 0,05 kg
Max mått: 42 x 26 x 16 cm
OMDÖMEN
5 Av 5 (1 OMDÖMEN)
SKRIV ETT OMDÖME
5 5 5   (baserat på 1 st omdömen)
Antal omdömen 1
2019-06-22 14:09:44
5
Otroligt lätt drysack. Gillar starkt att den är är rektangulärt formad då det blir effektivare och lättare att packa vikta kläder i den. Tycker 20L är en mycket bra allround storlek som man kan använda även när man har lite kläder med sig lika väl som när man skall ut en vecka. Tyget är väldigt tunt och jag var skeptisk i början över hållbarheten men jag har varit hårdhänt med drysacken och på 8 månader så har jag lyckats göra ett litet micro hål i botten vilket jag lagade enkelt med en tejp-bit och lite Loctite powerglue. Hur som så bör man testa sina drysacks någon gång per år eller innan vandring för att kolla att dom fortfarande håller tätt.
Visar omdömen 1

Andra har också köpt

Populära varumärken

Laddar…