10% extra rabatt på kläder, skor & kängor
KOD: OUT23
Se villkor.
Thule Lasthållare & Takräcken, ProRide -18%

Thule ProRide

Praktisk, pålitlig cykelhållare med stående läge för den snabbaste och mest bekväma monteringen.
Antal
Praktisk, pålitlig cykelhållare med stående läge för den snabbaste och mest bekväma monteringen.
1999 kr 1640 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i augusti
Smidig retur
365 dagars öppet köp*
Hemleverans
Från 49 kr*
Fri frakt och fri retur*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på 1579 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Thule ProRide är en praktisk, pålitlig cykelhållare med stående läge för den snabbaste och mest bekväma monteringen och passar cyklar upp till 20 kg. ProRide positionerar cykeln automatiskt när du fäster den, tack vare den unikt utformade ram- och hjulhållaren medan det momentbegränsande vredet kontrollerar kraften som cykelramen utsätts för med tydlig indikation på korrekt montering. Trycket fördelas jämnt med hjälp av stora, mjuka vadderade gripklor som formar sig efter cykelns ram, vilket minskar risken för skador på ramen.

Cykeln ramlar inte tack vare att gripklons nedre käft är längre medan hållaren ger stabila hjul – ordentligt fastspända i smart utformade hjulhållare med diagonala snabbspännen. Thule ProRide uppfyller City Crash-normen och T-spårsadaptrar (20x20 mm) ingår för att montera cykelhållaren direkt i lasthållarrör med T-spår.

Mått: 145 x 32 x 8.5 cm
Vikt:
4.2 kg

Outdoorexperten på Instagram

Använd #outdoorexperten eller @outdoorexperten på Instagram för en chans att synas här!Från en nyfiken idé, förväntansfull planering och ivrig research - till ett äventyr fyllt av nya upplevelser och oförglömliga minnen. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren våghals eller en obotlig livsnjutare som bara längtar ut till naturen. Vi brinner för att hjälpa dig på rätt spår inför ditt nästa stora äventyr. Med högkvalitativ utrustning från ledande varumärken, informativa guider och engagerade medarbetare, finns vi med dig hela vägen från start till slutdestination.

Laddar…